Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

06 Ιουλίου 2022

Ξεμούδιασμα με φιλική 14άρα! (2016)


Σαν σήμερα στις 6/7/2016, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του την VS Silvolde SC και τη διέλυσε με 14-0 ...

O Βλάνταν Ίβιτς είχε την ευκαιρία να δει πράγματα από τους παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έδειξε απολύτως τίποτε και η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανέστατη. 
 
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, ήταν ένα 90λεπτο ξεμούδιασμα για την ομάδα που θα κληθεί να δώσει το πρώτο σοβαρό τεστ στην προετοιμασία της στο ματς του Σαββάτου με την Μπριζ...

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εκτός από του Μακ και Κάτσε δεν είχε στη διάθεσή του, τους Τζάλμα, Τζιόλη, Τζαβέλλα, Μπισεσβάρ, Κωνσταντινίδη, Γλύκο και Βελλίδη. 

Για την ιστορία τα γκολ του Δικεφάλου τα σημείωσαν: Περέιρα (5', 31' και 33'), Κουλούρης (2', 42'), Κοροβέσης 12', Σάκχοφ (26'), Πέλκας (56' και 63'), Αθανασιάδης (59', 66' και 89'), Δημητριάδης (74' και 88').

Οι συνθέσεις:

Σιλβόλντε:
Φάαρφερκ, Ολτέις, Φέερμπεκ, Βαν Άκεν, Άλτχοφ, Χόγκεβεϊντε, Μπάουμαν, Τέλοχ, Μπλάσμαν, Βαν Ντορμ, Ντρίβερ.

ΠΑΟΚ (1
ο ημίχρονο): Μελίσσας, Κίτσιου, Πούγγουρας, Κρέσπο, Λέοβατς, Χαρίσης, Σάκχοφ, Ροντρίγκες, Περέιρα, Κοροβέσης, Κουλούρης. 
 
ΠΑΟΚ (2ο ημίχρονο): Σιαμπάνης, Μάτος, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Τσίμιροτ, Δημητριάδης, Πέλκας, Ζάιρο, Μυστακίδης, Αθανασιάδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4