Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Ιανουαρίου 2021

Ήττα στην Πάτρα για το Κύπελλο Ελλαδας (2019)

Σαν σήμερα στις 8/1/2019, για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κατάφερε και έχασε στην Πάτρα από την Παναχαϊκή με 2-1 ... 

Χειρότερο ποδαρικό δεν μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ για το 2019, με τον Λουτσέσκου να κατεβάζει ένα σχήμα με πολλές αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος κάτι που το πλήρωσε, γνωρίζοντας μετά από πολύ καιρό την ήττα! 

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παράταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κίτσιου - Βαρέλα - Μαλεζά - Τόσκα, αμυντικά χαφ τους Μαουρίσιο - Σάκχοφ, μεσοεπιθετικά τους Λημνιό - Ελ Καντουρί - Ουάρντα και στην κορυφή της επίθεσης τον Καρέλη. 
Ο Δικέφαλος απείλησε στο 7ο λεπτό, όταν και χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Καρέλη, που σούταρε από διαγώνια θέση και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και πέρασε άουτ! 

Ακολούθησε ένα διάστημα με πολλές δυνατές μονομαχίες χωρίς να απειλούνται ιδιαίτερα οι δύο τερματοφύλακες για να φτάσουμε στο 35ο λεπτό, όταν ο Μπαστακός πήρε την απόκρουση του Πασχαλάκη στο σουτ του Κυνηγόπουλου (τον έχασε για μια ακόμη φορά ο Τόσκα!) και έκανε το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 56ο λεπτό με κεφαλιά του Καρέλης μετά από σέντρα του Λημνιού (αρχική εικόνα), όμως στο 68ο λεπτό, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ο Λουμπαρδέας στην πρώτη τελική της Παναχαϊκής στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε το 2-1!

Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά ήταν οι κινήσεις του Λουτσέσκου από τον πάγκο, χωρίς να καταφέρουν να βοηθήσουν ουσιαστικά στην ανατροπή της κατάστασης, μιας και το τελευταίο σφύριγμα του Τζοβάρα βρήκε την Παναχαϊκή να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη επί του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο!
Οι συνθέσεις: 

Παναχαϊκή: Καπούταγλης, Σταματόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Πολίμος, Παπατόλιος Πλέγας, Ελευθεριάδης (66' Καρατσανάκοφ), Αργυρόπουλος (61' Κολ), Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (81' Μωραΐτης). 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς (73' Μπίσεσβαρ), Τόσκα, Σάκχοφ, Μαουρίσιο (81' Ζαμπά), Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα (66' Πέλκας), Καρέλης. 
.............................................................. 

Όλα όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Παναχαϊκή στην Πάτρα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Για τη μάχη της πρόκρισης: «Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό, θα είναι στην έδρα μας. Μία τελείως διαφορετική κατάσταση. Περιμέναμε πολύ διαφορετικά αυτές τις 8-9 μέρες της νέας χρονιάς. 

Για διάφορους λόγους δεν έγινε αυτό. Είχαμε τέσσερις μέρες έναν χώρο μάξιμουμ 25 χώρων για να προπονηθούμε. Αυτά είναι πράγματα που βγαίνουν στα παιχνίδια. Είχαμε παίκτες που ήταν τραυματίες, ένας παίκτης μας έλειπε για κάποιες ημέρες κι έτσι συνέβησαν σήμερα όλα αυτά στο παιχνίδι. 

Οι ομάδες από τη Β΄Εθνική έχουν το μέγιστο κίνητρο για να δείξουν πράγματα σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν μας επηρεάζει ιδιαίτερα σε αυτό το σημείο, αλλά είναι ένα σημάδι που μας προβληματίζει αυτή η εμφάνιση. Ένα σημείο, στο οποίο πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να πιέζουμε πολύ περισσότερο τους εαυτούς μας, γιατί έχουμε μπροστά μας κι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Τρίπολη». 

Για την Παναχαϊκή: «Μια ομάδα με θέληση, επιθετικότητα και σπουδαίο πνεύμα, που σήμερα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Ήμασταν δεύτεροι στις μπάλες και δεν είχαμε ενέργεια εμείς».

Για το θέμα του Πρίγιοβιτς: «Δεν μπορώ να δώσω κάποια απάντηση, γιατί δεν ξέρω κάτι επίσημο για την περίπτωση του Πρίγιοβιτς αυτή τη στιγμή». 

Για τη ρεβάνς με τους Πατρινούς: «Φυσιολογικά ο ΠΑΟΚ είναι πάντα το φαβορί. Έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι, όπου θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο και στην πραγματικότητα θέλουμε να το κατακτήσουμε». 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4