Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Ιανουαρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η έκπληξη με ... αποκλεισμό (2004)


Σαν σήμερα στις 28/1/2004, στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Καστοριά στη ρεβάνς του 0-1 της Τούμπας, σε παιχνίδι που έγινε τρεις εβδομάδες νωρίτερα (7/1/2004) ...

Στην 62η διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας 2003-04 μετείχαν συνολικά 52 ομάδες (16 Α' εθνικής, 16 Β' εθνικής και 20 Γ' εθνικής κατηγορίας). Διεξήχθη σε 6 γύρους, συμπεριλαμβανομένου του τελικού.

Ο Κυπελλούχος της περασμένης σεζόν ΠΑΟΚ, αφού απέκλεισε στον πρώτο γύρο τη Λάρισα σε διπλά ματς (1-1 και 3-0), στον δεύτερο το Αιγάλεω (1-1 και 1-0), κληρώθηκε στη συνέχεια με την Καστοριά...

Το πρώτο παιχνίδι έγινε στις 7/1/2004 και "οι γουναράδες" έφυγαν με το διπλό από την Τούμπα, χάρη σε γκολ που σημείωσε ένας παλιός μας παίκτης, ο Δημήτρης Καπετανόπουλος ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε στο 25'.

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη εκείνης της διοργάνωσης και όπως γίνεται αντιληπτό η γκρίνια στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο έδινε και έπαιρνε!

Ο αγώνας στην ακριτική πόλη έγινε σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να απειλούν πρώτοι στο 9΄ όταν ο Σουλτανίδης βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή μας απέφυγε τον Τοχούρογλου, πλάσαρε από πλάγια θέση, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι της εστίας μας.

Στο 43' ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ με τον Γιασεμάκη ο οποίος αφού απέφυγε τον Νικολάου με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Συμεωνίδη, ανοίγοντας το σκορ για τον Δικέφαλο, φέρνοντας την υπόθεση πρόκριση στα ίσα.

Στο 59' παραλίγο να γίνει το 0-2, όταν στη γυριστή κεφαλιά του Γιασεμή από το ύψος του πέναλτι, ο Συμεωνίδης με εντυπωσιακή επέμβαση στην αριστερή γωνία της εστίας του, έσωσε την Καστοριά.

Στο 64' ο Παντελιάδης με δεξί βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τοχούρογλου ισοφαρίζοντας σε 1-1 (αρχική εικόνα).

Στο 76' ο Κοντέων πλάσαρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Συμεωνίδη, ενώ στη συνέχεια, το γυριστό σουτ του Γιασεμάκη το απομάκρυναν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις:

Καστοριά:
Συμεωνίδης, Ραντουκάνοφ, Καπετανόπουλος, Καλαφάτης, Σέου, Καρκαλέτσης (80' Μάνος), Ευθυμιάδης (89' Τσανασίδης), Παντελιάδης (86' Τρούπκος), Λαζαρίδης, Σουλτανίδης, Νικολάου.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Κουτσόπουλος, Βόκολος, Σαλπιγγίδης, Γιασεμή, Θεοδωρίδης (57' Καραδήμος), Κούτσης, Βαγγελής (65' Γιαννιτσανάκης), Σπάσιτς (76' Κοντέων), Φουτσίνι, Καρυπίδης.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4