Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Ιανουαρίου 2021

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας (1985)


Σαν σήμερα στις 1/1/1985, ημέρα Τρίτη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, σε εκδήλωση που έγινε στο φυσιοθεραπευτήριο της, στην Τούμπας ...

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Πέτρος Καλαφάτης, ο οποίος ανέφερε: 

"Κατ' αρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω για τη μέχρι τώρα απόδοσή σας. Ομολογουμένως έχετε δείξει σε όλους πως οι δυνατότητές σας είναι τεράστιες και τα αποτελέσματα που έχετε δείξει σε όλους τις δυνατότητές σας και τα αποτελέσματα που έχετε φέρει μέχρι τώρα το πιστοποιούν.
Δεν πρέπει να επαναπαύεστε όμως στους πέντε βαθμούς διαφορά που έχετε από τους υπόλοιπους διώκτες σας, αφού τώρα αρχίζει το κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος. Η διοίκηση είναι ευχαριστημένη από εσάς, γιατί έχετε αποδείξει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα ενωμένο σίδερο!

Και εσείς οι παίκτες είστε οι βέργες του σιδήρου που είναι τόσο γερά δεμένες και δεν μπορεί να τις κουνήσει κανένας. ο γίγαντας ΠΑΟΚ, έχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων του από όλη την Ελλάδα και την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης θα προχωρήσει για το μεγαλείο του Δικεφάλου."

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Κασιμάτης, τόνισε: "Φέτος αναδεικνύεται πως όταν είστε μονιασμένοι και αποφασισμένοι μέσα στο ωραίο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Η φετινή συγκινητική προσπάθειά σας είναι αξιέπαινη. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει ένα τρόπαιο. Είναι ευκαιρία λοιπόν σε εσάς, να γράψετε φέτος μια χρυσή σελίδα, η οποία θα είναι η αφετηρία δόξας και μεγαλείου του συλλόγου"

* Στη συνέχεια ο Πέτρος Καλαφάτης έκοψε τις βασιλόπιτες, με τους Καρασαββίδη και Τσουρέλα να είναι οι τυχεροί της βραδιάς, κάτι που μεταφράστηκε σε μια χρυσή λίρα και 30.000 δραχμές για τον καθένα!

* Το παρόν έδωσαν από πλευράς διοίκησης, εκτός από τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τα μέλη, Κασιμάτης, Εγγλέζος, Δούμτσος, Κόπτης, Μαντάς, Ζωγράφος.

* Απόντες οι ποδοσφαιριστές Κωστίκος και Αποστόλου, με τον πρώτο να βρίσκεται για εξετάσεις στο Ανόβερο και ο δεύτερος στη μονάδα του στη Δράμα.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4