Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Ιανουαρίου 2021

"Απόλυτα ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ" (1985)

Σαν σήμερα στις 4/1/1985, ο Ιβάν Γιούρισιτς σε συνέντευξή του, μίλησε για τις εντυπώσεις του από τη Θεσσαλονίκη αλλά και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ ...

Αναλυτικά τα όσα είχε πει ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, στον Βασίλη Κοφσανίδη ...

Για τις εντυπώσεις του από την καινούρια του ομάδα: "Πρώτα από όλα είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παραμονή μου στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα παίζει πολύ καλά, κερδίζει και είναι πρώτη. Αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα όπως και όλο κλίμα που υπάρχει στο Club. 

Υπάρχει ένας εξαιρετικός προπονητής, ο κ. Σκότσικ, που μοιάζει πάρα πολύ με κάποιον που είχα προπονητή στον Ερυθρό Αστέρα και δουλεύει όπως εκείνος, σωστά και προγραμματισμένα. Εκείνος ο προπονητής ήταν ο Στάνκοβιτς, που όπως έμαθα πέρασε και από τον ΠΑΟΚ"
Σε ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ εκείνης της σεζόν έπαιζε στο γιουγκοσλαβικό πρωτάθλημα τι τύχη θα είχε, απάντησε: "Σίγουρα θα ήταν κάπου στην κορυφή. Δεν μπορώ να πω σε ποια θέση αλλά σίγουρα στις πρώτες" 

Για τους οπαδούς της ομάδας, δήλωσε: "Είναι πολύ δυναμικοί στις εκδηλώσεις τους και στη συμπαράστασή τους προς την ομάδα. Μπορούν να σηκώσουν ψυχολογικά έναν παίκτη και αυτό νομίζω ότι είναι ένα ατού για μας τους ποδοσφαιριστές"

Όσο για τις εντυπώσεις του από τη Θεσσαλονίκη ... "Η ζωή εδώ είναι ωραία! Παρόλο που είμαι ένας ξένος με έχουν δεχτεί όλοι πολύ καλά. Οι άνθρωποι είναι σωστοί στη συμπεριφορά τους απέναντί μου, η πόλη είναι όμορφη και ενδιαφέρουσα. Όλα γύρω μου είναι καλά μέχρι τώρα και δε νιώθω καθόλου σαν ξένος. Το αντίθετο μάλιστα"

Για το αν θα ήθελε να μείνει για χρόνια στην πόλη, είπε: "Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Άλλωστε εγώ ήρθα εδώ σαν ποδοσφαιριστής"

Τέλος ρωτήθηκε αν είναι ευχαριστημένος από την αγωνιστική του παρουσία, στους πέντε μήνες που είναι με την ομάδα: "Πάντα προσπαθώ να παίξω καλά και να κάνω μες στο γήπεδο αυτά που ζητάει ο προπονητής μου, καθώς και αυτό που πρέπει για να κερδίσει η ομάδα μου. Θα παίξω όσο μπορώ καλύτερα και θα συνεχίσω μέχρι το σημείο που θα μπορώ να προσφέρω. Όταν διαπιστώσω ότι δεν μπορώ πλέον να συνεχίσω, τότε θα σταματήσω και θα μείνω με τις ευχάριστες αναμνήσεις ..."
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4