Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Ιανουαρίου 2021

Ποδαρικό στην Τούμπα από την ... Μπόχουμ! (1984)

Σαν σήμερα στις 3/1/1984, λίγο πριν τελειώσει η προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι παίκτες μας είδαν έκπληκτοι να εμφανίζονται ποδοσφαιριστές της Μπόχουμ, για να προπονηθούν ...

Μετά την αρχική τεράστια έκπληξη που ένιωσαν, το μυστήριο λύθηκε με την παρέμβαση του β' αντιπροέδρου της ΠΑΕ (κ. Πετρίδης), ο οποίος τους εξήγησε τι είχε συμβεί.

Η γερμανική ομάδα βρισκόταν στην Ελλάδα εδώ και δύο μέρες για να δώσει μια σειρά από φιλικά παιχνίδια και λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που είχε με τον ΠΑΟΚ, ζήτησε να προπονηθεί στην Τούμπα!

Θυμίζουμε ότι δύο χρόνια νωρίτερα όταν ο ΠΑΟΚ προετοιμαζόταν στην (τότε) Δυτική Γερμανία, είχε παίξει φιλικό παιχνίδι και είχε προετοιμαστεί στο γήπεδο της Μπόχουμ, η οποία ήρθε στην Ελλάδα για να προετοιμαστεί για ένα δεκαήμερο, μέσω του Βάλτερ Βάγκνερ, του πρώην παίκτη της ΑΕΚ (1974-1977), του Άρη (1977-1978) και μάνατζερ στα χρόνια που ακολούθησαν.

Στη Θεσσαλονίκη ήρθε με απευθείας πτήση και στο πρόγραμμα είχε φιλικό παιχνίδι την επόμενη μέρα στη Λάρισα. Όλοι οι παίκτες της χαιρέτισαν τον Παλ Τσερνάι, ο οποίος στη συνέχεια τα είπε με τον τεχνικό της Μπόχουμ (Σάφτσαλινγκ).

Ο τελευταίος θυμόταν το φιλικό παιχνίδι που είχε δώσει η ομάδα του με τον ΠΑΟΚ στις 31/7/1982 και στο οποίο η Μπόχουμ είχε επικρατήσει με 5-0.

Παλιούς γνωστούς όμως συνάντησε και ο Τρίμχολντ, ενώ την προπόνηση της Μπόχουμ την παρακολούθησαν από την κερκίδα οι Γεωργόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Μαυρομάτης




Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4