Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

02 Αυγούστου 2020

Διακοπή στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό (2008)

Σαν σήμερα στις 2/8/2008, ο ΠΑΟΚ έδινε φιλικό στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 2008-2009 … 

Ο Δικέφαλος με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο, έχοντας τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του, πήγε στη γειτονική πόλη, σε μια εποχή που ο ενθουσιασμός στις τάξεις του κόσμου του βρισκόταν στο ζενίθ. 
Δυστυχώς το παιχνίδι δεν ήταν γραφτό να ολοκληρωθεί, καθώς στο 14' ξέσπασαν επεισόδια στις κερκίδες. Επεισόδια τα οποία τα αθηναϊκά ΜΜΕ έσπευσαν να τα καταλογίσουν στον ΠΑΟΚ, χωρίς να έχουν δίκιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στο ένα πέταλο του γηπέδου σε μεμονωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ και αμέσως έσπευσαν να βοηθήσουν φίλοι της ομάδας μας που βρισκόταν σε άλλα σημεία του γηπέδου! 

Την ίδια στιγμή στο πέταλο που βρισκόταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, πετάχτηκαν από κάποιους που βρισκόταν έξω από το γήπεδο αντικείμενα με σοβαρό ενδεχόμενο τραυματισμού. 

Ο αγώνας διακόπηκε στο 15’ και όταν αποφασίστηκε να ξαναρχίσει, διαπιστώθηκε πως ο ένας από τους πυλώνες φωτισμού του γηπέδου, είχε πρόβλημα και για αυτό κρίθηκε σκόπιμο να μην συνεχιστεί.
Χαρακτηριστική η φωτογραφία ! ΠΑΟΚτσής έχει μπει στην εξέδρα και ψάχνει αυτούς που επιτέθηκαν σε αθώους φιλάθλους κρυμμένοι στους οπαδούς του Πανσερραϊκού. Οι πραγματικοί φίλοι του Πανσερραϊκού προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και συζητάνε μαζί του. 

«Συνειδητοποιήσαμε κι εμείς ότι γίνονταν επεισόδια έξω από το γήπεδο και λόγω της αναστάτωσης διακόπηκε προσωρινά ο αγώνας. Στη συνέχεια, και αφού ξεπεράστηκε η αναστάτωση, επιστρέψαμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά διαπιστώσαμε ότι ήταν χαμηλή η τάση του ενός πυλώνα και λόγω του προβλήματος στον φωτισμό, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί ο αγώνας» δήλωσε για την ακρίβεια ο ισχυρός άνδρας του Πανσερραϊκού (Πέτρος Θεοδωρίδης), τονίζοντας ουσιαστικά ότι τα επεισόδια που έλαβαν χώρα δεν ήταν και ο λόγος της διακοπής. 
Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων: 

Πανσερραϊκός: Κοταράς, Βοσκόπουλος, Καλλιμάνης, Μιλένκοβιτς, Πετρόφ, Μανουσαρίδης, Αμπουμπακαρί, Γεωργιάδης, Μπαϊκαρά, Τάντιτς, Γκουγκουλιάς 

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Μπαλάφας, Λάκης Βερόν, Ίβιτς, Δάρλας, Αναστασάκος 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4