Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Μαΐου 2020

Φιλικό διπλό στη Νέα Ευκαρπία (1989)

Σαν σήμερα στις 24/5/1989, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στη Νέα Ευκαρπία τον Μακεδονικό τον οποίον κέρδισε με 1-3 και ενώ το πρωτάθλημα είχε ολοκληρωθεί τρεις μέρες νωρίτερα …

Ο Δικέφαλος με τον Σταύρο Σαράφη στον πάγκο του, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, επικράτησε με 1-3. Το σκορ άνοιξε στο 2’ ο Αλεξανδρίδης με ατομική προσπάθεια, στο 13’ έγινε το 0-2 με αυτογκόλ του Παλάσκα στην προσπάθειά του να σταματήσει το σουτ του Λαγωνίδη και στο 62’ ο Καρασαββίδης σημείωσε το 0-3.

Για τον Μακεδονικό μείωσε στο 69’ ο Αποστόλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή Στεφανίδη) και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-3.

Νωρίτερα, στο 54' Ο Βουτσιάς με εντυπωσιακή προσπάθεια μπήκε στην περιοχή μας αλλά από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 60' το δυνατό σουτ του Καρασαββίδη σταμάτησε στο δοκάρι, όπως είχε συμβεί και στο 16' σε σουτ του Βουτσιά!
Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Καραγεωργίου, Σκαρτάδος, Λαγωνίδης και από τον Μακεδονικό οι Βουτσιάς, Αποστόλου, Ατματζίδης, Λιθοξόπουλος.

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός: Αργυρόπουλος (46' Τζημάνης, 73' Παπαδόπουλος), Ράντζος (46' Καραηλίας), Λιθοξόπουλος, Αποστόλου, Παλάσκας, Ατματζίδης, Βουτσιάς, Γιαπαλάκης (46' Σιδηρόπουλος), Κόμνος, Στεφανίδης (75' Θεοδωρίδης), Σακελλαρίδης.

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης (46’ Καραβασίλης), Καραγεωργίου, Μαυρέας (46’ Μωραΐτης), Τσιπλάκης, Μαλιούφας, Λαγωνίδης, Αναστασιάδης, Λεοντιάδης, Σμολ, Σκαρτάδος, Αλεξανδρίδης.
* Στην παραπάνω εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1988-1989. Διακρίνονται από αριστερά όρθιοι: Μαυρέας, Φερνάντο, Γκιτσιούδης, Μήτογλου, Σμολ. Καθιστοί: Καραγεωργίου, Μπορμπόκης, Σκαρτάδος, Αλεξανδρίδης, Μαλιούφας, Λαγωνίδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4