Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

18 Μαΐου 2020

Φιλικό στη Σκύδρα για ιερό σκοπό (1988)

Σαν σήμερα στις 18/5/1988, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Σκύδρα για να αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον τοπικό Αετό, τον οποίον κέρδισε με 1-3 …

Ο Δικέφαλος με τον Μιχάλη Μπέλλη στον πάγκο του, ικανοποίησε μόνο στο α’ ημίχρονο με την απόδοσή του, ενώ στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές έκοψαν τον ρυθμό της ομάδας. 

Ο αγώνας ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς οι εισπράξεις δόθηκαν στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, Τοπούζη! 

Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Λεοντιάδης, για να γίνει ρο 0-2 στο 37’ από τον Καρασαββίδη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 42’ με τον Αλμαλή και με το σκορ στο 1-2 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Αργυριάδη. 

Όπως προαναφέραμε στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, όμως ο ΠΑΟΚ βρήκε την ευκαιρία στο 75’ με τον υπό δοκιμή Γιαγκίδη να διαμορφώσει το τελικό 1-3. 

Οι συνθέσεις: 

Αετός: Μπουσμπούρης, Παντακίδης, Τέντας (Τραϊανός), Χρηστίδης, Μάτζαρης (Βασιλειάδης), Φωτιάς, Παναγιωτίδης (Ναυρινιάδης), Καρασαββίδης, Αλμαλής, Τεγγελίδης, Σιδηρόπουλος. 

ΠΑΟΚ: Τερζής (Καραβασίλης), Ρουσομάνης (Μήτογλου), Μαυρέας, Τσιπλάκης (Λαγωνίδης), Μαλιούφας (Μαυρομάτης), Καραγεωργίου, Καρασαββίδης, Λεοντιάδης (Πλίτσης), Ιορδανίδης, Σερέτης, Πλίτσης, Νίκιτς (Γιαγκίδης).
* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1987-1988.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4