Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Μαΐου 2020

Φιλική ισοπαλία με το Μόναχο 1860 (1974)

Σαν σήμερα στις 1/5/1974, ημέρα Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο Μόναχο, το Μόναχο 1860, με το οποίο αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 …

Ο Δικέφαλος επωφελούμενος από την 15νθήμερη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του φιλικού αγώνα της Εθνικής με τη Βραζιλία (0-0 στο Μαρακανά!), πήγε στην (τότε) Δυτική Γερμανία, όπου έδωσε δύο φιλικά ματς. 

Το ένα στις 30/4 με τη Φορτούνα (σε μια άτυπη ρεβάνς του αγώνα που είχε γίνει στην Τούμπα στις 13/2) και το άλλο στις 1/5 με αντίπαλο το Μόναχο 1860. 

Την αναμέτρηση με την ομάδα του Μονάχου η οποία αγωνιζόταν τότε στην β’ κατηγορία του πρωταθλήματος, παρακολούθησαν πάρα πολλοί Έλληνες της περιοχής, οι οποίοι επιφύλαξαν στον ΠΑΟΚ θερμή υποδοχή! 

Ο γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει στο 65’ με τον Ασλανίδη και α παίρνει προβάδισμα στο 80’ με τον Παναγή! Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 87’… 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Στέφας, Γούναρης, Τσιλιγκιρίδης, Φουντουκίδης, Ιωσηφίδης (Λάζος), Παπαδόπουλος (Τσακιρόπουλος), Σαράφης, Παναγής Αποστολίδης, Κούδας, Ασλανίδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4