Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Απριλίου 2020

Φιλικό τεστ στην Αξιούπολη (1992)


Σαν σήμερα στις 22/4/1992, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι τον Εθνικό Αξιούπολης, έξι αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της περιόδου 1991-1992 …

Ο Δικέφαλος με τον Γιάννη Γούναρη στον πάγκο του μετά την απομάκρυνση του Μπλάζεβιτς λίγες εβδομάδες νωρίτερα, μπροστά σε 1.000 θεατές, πήρε τη νίκη με 3-5, παίζοντας με πολλούς παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς.

Στο 10’ το σουτ του Λεοντιάδη σταμάτησε στο δοκάρι του Καραγιαννόπουλου και στο 13’ ο Οικονομίδης με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα συνδυασμός Καζεκίδη – Σουμελίδη και πλασέ του τελευταίου έφερε την ισοφάριση για τους γηπεδούχους!

Στο 18΄ο Τζούρτζεβιτς με ατομική προσπάθεια σημείωσε το 1-2, για να απαντήσει η ομάδα της Αξιούπολης στο 35’΄με τον Καζεκίδη, φέρνοντας και πάλι το ματς στα ίσα!
 
Στο 75’ ο Τζούρτζεβιτς με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-3, αλλά η Αξιούπολη απάντησε και πάλι, με κεφαλιά του Δελιτζάκη αυτή τη φορά!

Ο Τουρσουνίδης από ελεγχόμενη θέση έγραψε το 85’ το 3-4 και ο Μαλιούφας στο 88’ το τελικό 3-5. 

Κορυφαίοι από τον ΠΑΟΚ οι Λαγωνίδης, Λεοντιάδης, Τζούρτζεβιτς, Μαλιούφας, Οικονομίδης και από τον Εθνικό οι Καραγιαννόπουλος, Παγιανάς, Δελιτζάκης, Σουμελίδης, Ιωαννίδης. 

Οι συνθέσεις: 

Εθνικός Αξιούπολης: Καραγιαννόπουλος, Παντικίου (80’ Αποστολίδης), Πολυχρονίδης (46’ Παυλίδης Μιχ.), Χαούλης, Ιωαννίδης (75’ Τζουρνατζίδης), Παριανός, Πόδας, Δελιτζάκης, Θεολόγου (46’ Χόνδος), Καζακίδης, Σουμελίδης (60’ Καραγιαννίδης). 

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Μήτογλου (60΄ Κωνσταντινίδης), Αλεξίου (46’ Ράπτης), Μαλιούφας, Πλίτσης, Παλάσκας, Χιονάς (80’ Τζουβάρας), Λεοντιάδης (70’ Μπεκρίδης), Οικονομίδης, Λαγωνίδης (80’ Τοπαλίδης), Τζούρτζεβιτς (85’ Γραμματικόπουλος), Αναστασιάδης (46’ Τουρσουνίδης). 

* Πριν τον αγώνα τιμήθηκαν οι Κούδας, Γούναρης από το διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού… 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4