Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Ιανουαρίου 2020

Φιλική νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου με ανατροπή (1991)

Σαν σήμερα στις 16/1/1991 ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τον Απόλλωνα Πόντου (Καλαμαριάς τότε) και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1990-1991 ήταν σε εξέλιξη, καθώς είχαν παιχτεί οι δεκαπέντε πρώτες αγωνιστικές του …

Ο Δικέφαλος με το δίδυμο Τερζανίδη – Μιχαηλίδη πλέον στον πάγκο του μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ολλανδό τεχνικό Ρομπ Γιάκομπς, πήρε τη νίκη με 3-2, σε ένα παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, στο πρώτο 20λεπτο! 

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εξαιρετικά την αναμέτρηση και πήραν το προβάδισμα χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Γιούρισιτς, Νόλης. 

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και αφού αρχικά μείωσε με ωραία κεφαλιά – ψαράκι του Τζόνι Αναστασιάδη, στη συνέχεια έφτασε στην ισοφάριση με τον Σάκη Μπασμπανά. 

Με το σκορ στο 2-2 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Ναζίρη (Αραμπατζής, Δερβίσης οι βοηθοί του). 

Ο καλός ρυθμός που είχε το παιχνίδι στο πρώτο μισό του συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με την ομάδα της Καλαμαριάς να έχει δύο δοκάρια με τους Μπορμπόκη, Τσολερίδη. 

Τη λύση στον ΠΑΟΚ την έδωσε στο 83’ ο νεοαποκτηθείς Αλέξης Αλεξίου, που με δυνατό κοντινό σουτ χάρισε τη φιλική νίκη στον ΠΑΟΚ κόντρα στην παλιά του ομάδα! 

Το προπονητικό δίδυμο του ΠΑΟΚ, είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε εφεδρικούς παίκτες οι οποίοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, ικανοποιώντας με την απόδοσή τους! 

Ανάμεσά τους ο Πλίτσης (στο 76’ τραυματίστηκε και αποχώρησε), καθώς και οι Αργυρόπουλος, Αντωνόπουλος. Πολύ καλή παρουσία και του Αλεξίου, που έδειξε πως θα είναι μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα! 

Από τον Απόλλωνα που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις έχοντας στον πάγκο του τον … Γιάννη Γούναρη, ξεχώρισαν οι Τσολερίδης, Καλλιμάνης, Χατζόγλου, Αμανατίδης. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Τερζής (46’ Αργυρόπουλος), Μπορμπόκης Στ. (46’ Μυλωνάς), Παλάσκας, Αντωνόπουλος, Αλεξίου, Αλεξούλης (46’ Λαγωνίδης), Στεργίου, Πλίτσης (76’ Κωνσταντινίδης), Μπασμπανάς, Αναστασιάδης, Μήτογλου. 

Απόλλων Πόντου: Πηνιώτης (46’ Αγριόγιδος), Μπορμπόκης Β., Χατζόγλου, Τομπουλίδης (70’ Δημητριάδης), Δρογαλάς (46’ Κάκογλου), Καλλιμάνης, Τσολερίδης, Μπακίτας, Νόλης (46’ Αμανατίδης), Τσέκος (70’ Καναράς), Γιούρισιτς (46’ Μπαλτίδης).
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4