Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

14 Ιανουαρίου 2020

Φιλική ήττα για τις ρεζέρβες από τη Σλάβια Σόφιας (1987)

Σαν σήμερα στις 14/1/1987, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Σίνδο, τη Σλάβια Σόφιας, παρατάσσοντας μια ενδεκάδα με 2-3 βασικούς και κυρίως με αναπληρωματικούς παίκτες και παίκτες της ομάδας Νέων ...

Ο Δικέφαλος με τον Ολλανδό τεχνικό Τάις Λίμπρεχτς στον πάγκο του, μπροστά σε 500 θεατές, γνώρισε βαριά ήττα με 1-4, έχοντας στο αρχικό του σχήμα μόνο τους Γκιτσιούδη, Μήτογλου, Τουρσουνίδη, από τους θεωρούμενους βασικούς.

Εκείνες τις μέρες απουσίαζαν από τις προπονήσεις οι Ψαρράς, Γιούρισιτς οι οποίοι είχαν τραβήγματα στα πόδια τους από την καταπόνηση στο ματς με τη Βέροια που έγινε σε πραγματικό βούρκο στα Τρίκαλα! Όσοι ήμασταν στο ματς με τη Βέροια, ακόμη απορούμε γιατί έγινε!

Απουσίαζε επίσης από τις προπονήσεις και ο Γιώργος Σκαρτάδος, ο οποίος γυμναζόταν σε χαλαρούς ρυθμούς ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο που ακολουθούσε στην Τούμπα στις 18/1/1987. Όπως και να έχει, και καλά να ήταν οι παραπάνω παίκτες ο Λίμπρεχτς δε θα τους χρησιμοποιούσε, καθώς ήταν ξεκάθαρη η πρόθεσή του να παίξει με ρεζέρβες! 
Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Ρότκοφ, για να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ στο 30, όταν ο Τουρσουνίδης σούταρε δυνατά, ο Νικλένοφ δε συγκράτησε την μπάλα και ο Μήτογλου από κοντά πέτυχε το 1-1.

Με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Μπρέντα. 

Στην επανάληψη η βουλγαρική ομάδα ανέβασε την απόδοσή της και πέτυχε άλλα τρία τέρματα! Ο Γκρέκοφ στο 50’ με σουτ, ο Μαρίνοφ στο 63’ με κεφαλιά και ο Μικρόνοφ στο 69’ με σουτ διαμόρφωσαν το τελικό 1-4. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης (35’ Νικολαΐδης, 65’ Μακράκης), Πινάλης, Κατίκης, Ιωαννίδης, Θεοδωρίδης (46’ Σαμολαδάς), Πιτσάβας (46’ Τσουμπέκης), Τουρσουνίδης, Μήτογλου (50’ Καραγιαννίδης), Πρίντζης, Στόλιος (46’ Κρυστάλλης), Ρουσομάνης.

Σλάβια: Νικλένοφ, Φημητρόφ, Καρναλίοφ, Γκρέκοφ, Ντάτσεφ, Ίλιεφ, Μπρίσκοφ (70’ Ιβάνοφ), Μαρίνοφ (73’ Μπόσκοφ), Κοστάνοφ (46’ Στογιάνοφ), Μικρόνοφ, Ρότκοφ.

Στην αρχική εικόνα η ομάδα της Σλάβια, την παραμονή του αγώνα στην Τούμπα.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4