Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Ιανουαρίου 2020

Φιλικό εκτός έδρας διπλό επί του Άρη (1981)

Σαν σήμερα στις 25/1/1981, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας τον Άρη και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1980-1981 ήταν σε εξέλιξη καθώς είχαν ήδη διεξαχθεί οι πρώτες δεκαοχτώ αγωνιστικές του …
Ο Δικέφαλος με τον Γκιούλα Λόραντ στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 3.000 θεατές πήρε τη νίκη με 0-2, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με αρκετές φάσεις στις δύο εστίες. 
Ο ΠΑΟΚ αιφνιδίασε τους γηπεδούχους μόλις στο 2’, όταν μετά από σέντρα του Γεωργόπουλου, ο Κερμανίδης πλάσαρε εύστοχα τον Παπαφλωράτο. 

Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να φτάσουν στην ισοφάριση, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι που ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου από τον διαιτητή Νίκο Ζλατάνο. 
Στο 62’ ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 0-2 με αυτογκόλ του Πασιαλή, ενώ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, τρεις φορές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια των δύο ομάδων. Για τον Άρη σημάδεψαν τα δοκάρια οι Σεμερτζίδης και Δράμπης στο 28’ και 83’ αντίστοιχα και για τον ΠΑΟΚ ο Βασιλάκος στο 78’. 
Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Κερμανίδης, Σίγγας, Αλεξανδρίδης, Γεωργόπουλος, Βασιλάκος και από τον Άρη ο Σεμερτζίδης. 

Οι συνθέσεις: 

Άρης: Παπαφλωράτος, Αλεξίου, Τζιφόπουλος, Βένος, Μιχαλίτσος, Πασιαλής, Ζήνδρος, Σεμερτζίδης, Τσιριμώκος (46’ Περιστερόπουλος), Δράμπης, Ζελελίδης. 

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Δημόπουλος (74’ Τσουρέλας), Σάλαμον, Αλαβάντας, Σίγγας, Αποστολίδης, Κερμανίδης, Γεωργόπουλος, Γκουερίνο, Τριανταφυλλίδης (46’ Αλεξανδρίδης), Αναστασιάδης (46’ Βασιλάκος). 
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4