Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

15 Ιανουαρίου 2020

Φιλική νίκη επί της Νάουσας (1975)

Σαν σήμερα στις 15/1/1975, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τη Νάουσα, την οποία κέρδισε εύκολα με 3-1 …

Ο Δικέφαλος με τον Γκιούλα Λόραντ στον πάγκο του και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1974-1975 ήταν σε εξέλιξη καθώς είχαν ήδη παιχτεί οι πρώτες δεκατρείς αγωνιστικές του, αγωνίσθηκε με ένα νέο επιθετικό σχήμα στην προσπάθεια του Λόραντ να κάνει πιο αποτελεσματική την ομάδα. 

Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Αποστολίδης μετά από σέντρα του Κερμανίδη και με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 1-0 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Οργαντζή. 

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 53’ με τον Μαρκόπουλο να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Μήττα, όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Κούδας μετά από σέντρα του Μπατή σημείωσε το 2-1. 

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 83’ από τον Παρίδη, μετά από μπαλιά του Ιωσηφίδη. Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Κούδας, Μπάτης, Χατζηαντωνίου και από τη Νάουσα οι Γρηγοριάδης, Σούγκαρης, Γκιτζιτζόπουλος, Μήττας. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Ντεκ, Χατζηαντωνίου, Ιωσηφίδης, Φουντουκίδης, Καπουσούζης, Τερζανίδης (60’ Μπάτης), Παρίδης (60’ Ασλανίδης), Τσιλιγκιρίδης, Αποστολίδης, Κούδας, Γκουερίνο.

Νάουσα: Τζουγανάτος (65’ Ανδριώτης), Σούγκαρης, Γκιτζιτζόπουλος, Γρηγοριάδης, Χιονίδης, Καλπάκης, Μήττας (53’ Μωυσιάδης), Αντιφάκος, Μαυρουλάκης, Γκόγκας, Στεργιούδας (46’ Μαυρόπουλος).

Μια μέρα πριν ...
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4