Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Δεκεμβρίου 2019

Ήττα στην Κόρινθο για τις "ρεζέρβες" (1972)

Σαν σήμερα στις 13/12/1972, ημέρα Τετάρτη, μια ομάδα του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κόρινθο, όπου αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την ομώνυμη ομάδα και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1972-1973 ήταν σε εξέλιξη, καθώς είχαν παιχτεί οι πρώτες ένδεκα αγωνιστικές του …

Ο Δικέφαλος παρατάσσοντας μια ενδεκάδα με πολλούς αναπληρωματικούς παίκτες στη σύνθεσή του, γνώρισε την ήττα με 1-0 από τους γηπεδούχους, δεχόμενος το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, στο 60’ από τον Μήτρου. 

Προηγήθηκε σουτ του Τσεντεκίδη στο δοκάρι μας, με τον σκόρερ να «παίρνει το ριμπάουντ» και από κοντά να νικάει τον Χατζηιωάννου. 

Στο 37’ η Κόρινθος είχε δοκάρι με τον Μήτρου, ενώ στο 71’ ίδια τύχη είχε το σουτ του Τερίτη … Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αναστασόπουλος. 

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Χατζηαντωνίου, Βουζουνεράκης, Λάζος και από την Κόρινθο οι Φίνης, Τακτικός, Μακρής, Μήτρου. 

Οι συνθέσεις: 

Κόρινθος: Παπάς, Φίλης, Μάγλος (37’ Μπάρτζης), Τακτικός (66’ Φρίγγελης), Μακρής, Κυριακόπουλος (57’ Βεντούδης), Παναγόπουλος (46’ Δόξας), Μόμιτσας, Λεβαντής, Τσεντεκίδης, Μήτρου.

ΠΑΟΚ: Στέφας (46’ Χατζηιωάννου), Παπαφωτίου, Χατζηαντωνίου, Καλλιφούλης (80’ Παράσχος), Βούλγαρης, Παράσχος (70’ Τερίτης), Τσιλιγκιρίδης, Αναστασιάδης (46’ Κόπανος), Βουζουνεράκης, Τσακιρόπουλος, Λάζος.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4