Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Οκτωβρίου 2019

Φιλική ήττα από την Εθνική Ενόπλων (1955)

Σαν σήμερα στις 26/10/1955, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στο Σιντριβάνι, την Εθνική Ενόπλων, από τη οποία γνώρισε την ήττα με 3-4 … 

Ο αγώνας έγινε παρουσία αρκετών χιλιάδων θεατών και παρουσίασε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον με την εξέλιξή του. 

Η ομάδα μας στερήθηκε την παρουσία του Κουιρουκίδη από το 8ο λεπτό και μετά, καθώς ο χαρισματικός αυτό παίκτης, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. 

Ένα λεπτό νωρίτερα ο Χουρμπουλιάδης είχε σημειώσει το 1-0, αλλά η Εθνική Ενόπλων πέτυχε να ισοφαρίσει σχεδόν άμεσα, αφού στο 10’ ο Σταματιάδης έκανε το 1-1. 

Νέο προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ στο 32’ με τον Λέανδρο, όμως ο Νεστορίδης με γκολ που σημείωσε στο 42’ και στο 43’ έδωσε προβάδισμα στην Ενόπλων. 

Στο 68’ ο Σταματιάδης σημείωσε το 2-4, για να μειώσει ο ΠΑΟΚ με τον Λέανδρο στο 73’, όταν και γράφτηκε το τελικό 3-4, παρά τις προσπάθειες των παικτών μας για να φτάσουν στην ισοφάριση. 

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Τσίντογλου, Καλογιάννης, Λέανδρος, Παπαδάκης και από την Εθνική Ενόπλων οι Τσεβάς, Νεστορίδης.

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Βελλιάδης, Αρβανίτης (Γερoύδης), Χασιώτης (Κεμανίδης), Τσίντογλου, Καλογιάννης, Λέανδρος, Πετρίδης, Κουιρουκίδης (Λαζάρου), Παπαδάκης, Χουρμπουλιάδης (Κουτουξίδης).

Εθνική Ενόπλων: Αντύπας (Κρεούζας), Δαράκης (Τσεβάς), Λινοξυλάκης, Παναγούλιας (Ταλανίδης), Πολύζος (Αδαμόπουλος), Παπαποστόλου, Σταματιάδης, Νεστορίδης, Μαρδίτσης, Κωνσταντινίδης, Κοτζαμπασίδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4