Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Αυγούστου 2019

Αιφνιδιαστική ανακυβίσθηση Σαββίδη (1987)


Σαν σήμερα στις 1/8/1987, ο τύπος της εποχής δημοσιεύει επικές ατάκες ανακυβίσθησης του Χάρη Σαββίδη, προς το πρόσωπο του Πέτρου Θεοδωρίδη, προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής...


Το καλοκαίρι του 1987, ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χάρης Σαββίδης, ήταν πυρ και μανία με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής...

Τον θεωρούσε (σωστά), υπεύθυνο για το σπάσιμο του μετώπου των 12 ομάδων που απήργησαν διεκδικώντας δίκαια αιτήματα, από τον τότε υφυπουργό αθλητισμού Σήφη Βαλυράκη.

Και ενώ όλα έδειχναν πως μια μεγάλη «βεντέτα» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή ήταν προ των πυλών, καθώς οι φραστικές αντιπαραθέσεις ήταν σε καθημερινή βάση, ξαφνικά όλα άλλαξαν!

Ο Χάρης Σαββίδης στις πρώτες ... μετααπεργιακές δηλώσεις του μιλούσε για τον πρόεδρο του συμπολίτη σαν τον άνθρωπο που συμπαθεί ιδιαίτερα!

Και όχι μόνο δεν τον κάκιζε για όσα συνέβησαν, αλλά το ακριβώς αντίθετο: «Πονάω τον Ηρακλή και θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να τον βοηθήσω. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ηρακλής είναι μεγάλες ομάδες και δεν τις συμφέρει να έχουν διαφορές. Μπορεί στις στήλες των εφημερίδων να γράφτηκαν ορισμένα πράγματα τα οποία τώρα ανήκουν στο παρελθόν».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4