Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

06 Αυγούστου 2019

Η κλήρωση του πρωταθλήματος 1980-1981


Σαν σήμερα στις 6/8/1980, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΑΕ, η κλήρωση του δεύτερου επαγγελματικού πρωταθλήματος, της περιόδου 1980-1981...

 
Αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού (Μαρκόπουλος), πήρε τον λόγο και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, δίνοντας την ευχή για ένα πιο ήσυχο πρωτάθλημα σε σχέση με το προηγούμενο, από το οποίο δεν έλειψαν τα επεισόδια στα γήπεδα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ ζήτησε τη βοήθεια όλων των ομάδων ώστε το καινούριο πρωτάθλημα να είναι το καλύτερο που έχει διοργανωθεί ως τότε και ακολούθως ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος (Λουκόπουλος), ζήτησε από τις ομάδες να υποβάλλουν τα αιτήματα πριν την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης.
 
Έτσι ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην αγωνίζεται την ίδια μέρα με τον Εθνικό, λόγω κοινού γηπέδου, ο Άρης να μην παίζει την ίδια μέρα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ο Απόλλων να μην αγωνίζεται σαν γηπεδούχος ίδια μέρα με την ΑΕΚ.

Ο εκπρόσωπος της Δόξας (Ευμοιρίδης), ζήτησε τα τρία σωματεία Πανσερραϊκός – Καβάλα – Δόξα, να τύχουν μιας «ιδιαίτερης» μεταχείρισης, γιατί οι τρεις πόλεις βρίσκονται αρκετά κοντά η μία μα την άλλη και έχουν κοινούς (;) φιλάθλους.

Τέλος ο εκπρόσωπος του ΟΦΗ ζήτησε η ομάδα της Κρήτης να ξεκινήσει με δύο εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς το γήπεδό του δεν θα ήταν έτοιμο και στην περιοχή δεν υπήρχε κάποιο άλλο που να μπορούν να γίνουν αγώνες Α' Εθνικής.

Οι εκπρόσωποι της διοίκησης της ΕΠΑΕ αποσύρθηκαν για λίγα λεπτά και ανακοίνωσαν πως κάνουν δεκτά όλα τα αιτήματα.

Η απόφαση δεν άρεσε στον εκπρόσωπο της ΑΕΚ που δε δέχτηκε να πάρει κλειδάριθμο ώστε να μην παίζει ίδια μέρα με τον Απόλλωνα, ακολούθησε ένταση αλλά σύντομα οι τόνοι έπεσαν.

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε στην κλήρωση ο Κασιμάτης...

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της περιόδου 1980-1981.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4