Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

31 Αυγούστου 2019

Δεύτερη σερί ήττα σε φιλικό παιχνίδι (1956)

Σαν σήμερα στις 31/8/1956, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε νυκτερινό φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 1956-1957 …
 
Ο Δικέφαλος με τον Αυστριακό τεχνικό Βάλτερ Πφέφρερ στον πάγκο του, γνώρισε την ήττα με 1-2, πληρώνοντας την έλλειψη συνοχής μεταξύ των παικτών του. 

Η ομάδα προβλημάτισε με την εμφάνισή της, τρεις μόνο μέρες μετά την εντός έδρας φιλική ήττα με 0-2 από τον έτερο συμπολίτη. 

Στο σκορ προηγήθηκε ο Ηρακλής με τον Χατζηγιαννίδη στο 33’, αφού προηγουμένως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μας μετά από δυνατό σουτ του Πιτσούδη. 

Με το σκορ στο 0-1 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Λειβαδά. 

Στο 75' ο Κουιρουκίδης ισοφάρισε σε 1-1, επωφελούμενος την κακή συνεννόηση των Πτολεμαίου – Γαβριηλίδη. 

Πέντε λεπτά αργότερα ο Χατζηγιαννίδης και πάλι, με απευθείας εκτέλεση φάουλ αυτή τη φορά, με τον Βελλιάδη να μην μπορεί να σταματήσει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα μας! 

Στο 5’ τραυματίστηκε ο Δημόπουλος και επανήλθε στην ενδεκάδα επανάληψη, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στο 30’ τραυματίστηκε ο Χασιώτης, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να επανέλθει. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Πρόγιος (Βελλιάδης), Κεμανίδης (Γερούδης), Χασιώτης (Κεμανίδης), Πετρίδης, Τσίντογλου, Καλογιάννης, Μουστακλής (Λέανδρος), Κουιρουκίδης, Δημόπουλος, Μουμουλίκας.

Ηρακλής: Πτολεμαίος, Λέκκας, Γαβριηλίδης, Λιάρος, Ντουμπέλης, Ράμμος, Πιτσούδης, Χατζηγιαννίδης, Χασεκίδης, Σεραφείδης, Καλαϊτζής.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4