Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

10 Δεκεμβρίου 2018

Έσωσε τον βαθμό στη Λιβαδειά στο φινάλε (2005)

Σαν σήμερα στις 10/12/2005, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, σε παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της περιόδου 2005-2006...

Ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Κωστίκο στον πάγκο του, μπροστά σε 2.500 θεατές (1.843 τα εισιτήρια), αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2, παίρνοντας την ισοπαλία χάρη σε γκολ του Μαλαδένη στο 88ο λεπτό!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε επιθετικά στο ματς και μόλις στο 3' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Βαγγελής έστρωσε την μπάλα στον Ηλιάδη, αυτός σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζαφειρόπουλου.

Δύο λεπτά αργότερα, έγινε το 1-0 για τον Λεβαδειακό με αυτογκόλ του Μέγκαχεντ, ο οποίος πιεζόμενος από τον Άλεξ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντες!

Χάρη σε αυτό το γκολ ο Λεβαδειακός είχε το προβάδισμα στο σκορ ως το 57ο λεπτό, όταν ο Σαλπιγγίδης πέτυχε το 1-1 με κοντινή προβολή. Στο επόμενο λεπτό ο Άλεξ με δυνατή καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, μετά από σέντρα του Θεοδοσιάδη!

Στο 72ο λεπτό ο διαιτητής Φλαμπούρης έδειξε την 2η κίτρινη στον Ηλία Χαραλάμπους, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με «10»… 

Στο 74' ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι με τον Ρούσεφ και τη λύτρωση για τον ΠΑΟΚ την έφερε στο 88' ο Μαλαδένης με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι, μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Χριστοδουλόπουλος.

Ο Δικέφαλος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 93ο λεπτό με τον Μαλαδένη να πασάρει στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος απέφυγε τον Ζαφειρόπουλο, αλλά ο Παστός απομάκρυνε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή της εστίας.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Λεμονής): Ζαφειρόπουλος, Παστός, Δήμου, Αλεξ (71' Καρακατσάνης ), Μπασαλά, Μπούσι, Θεοδοσιάδης, Δημητρόπουλος, Ρούσεφ (77' Χρυσάφης), Ζησόπουλος, Μαχαίρας.

ΠΑΟΚ (Κωστίκος): Φερναντέζ, Ουντέζε, Καρυπίδης, Χαραλάμπους, Ηλιάδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπαλάφας (46' Εγκωμίτης), Βαγγελής, Σαλπιγγίδης, Μέγκαχεντ, Κωνσταντινίδης (76' Σικαμπάλα).

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2005-2006, τερμάτισε στην 6η θέση με 46 βαθμούς, έχοντας σε 30 ματς, 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες, με τέρματα 44-31.

* Στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Νίκος Καραγεωργίου (2 παιχνίδια), ακολούθησε ο Γιώργος Κωστίκος (18 ματς) και η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου (10 παιχνίδια).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4