Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Νοεμβρίου 2018

Νίκησε τον Πανελευσινιακό με Μίρκο Τάκολα (1998)

Σαν σήμερα στις 29/11/1998, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Πανελευσινιακό, σε παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1998-1999...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε 6.000 θεατές (4.941 τα εισιτήρια), πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη επικρατώντας με 3-1.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό ο Παντελής Κωνσταντινίδης με ωραίο γυριστό βολέ μετά από σέντρα του Κομίνχες από τα αριστερά και με τον ΠΑΟΚ προηγούμενο με 1-0 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Μπριάκου.
Στην επανάληψη και στο 51ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι σε μια από τις ελάχιστες επιθέσεις τους έφτασαν στην ισοφάριση με τον Κακλαμάνο να πλασάρει τον Αργυρίου, για να έρθει στο 61' με δυνατή καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Φραντζέσκου και στο 80' με σουτ, ο Μίρκο Τάκολα να δώσει τη νίκη στον Δικέφαλο με 3-1.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Αργυρίου, Καπετανόπουλος (53' Βρύζας), Κατσαμπής, Τάκολα, Ζαφειρίου, Φραντζέσκος (73' Νάστος), Καφές, Κωνσταντινίδης, Τουρσουνίδης (60' Μπάντοβιτς), Βελής, Κομίνχες.

Πανελευσινιακός (Τενές): Νικολαΐδης, Αμπονσά, Δημητριάδης (80' Ζελενίτσας), Ρούσσος, Σάραμπα (89' Γκιλέκας), Τσιρώνης, Τζιβελέκης, Καλύκας, Κούτσης, Σταματής (69' Ποδαράς), Κακλκαμάνος.

Δηλώσεις:

Άγγελος Αναστασιάδης: 
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, άλλωστε σας είχα πει την Τρίτη μη στέκεστε στο αποτέλεσμα της Ελευσίνας στην προηγούμενη αγωνιστική (ήττα από τον Εθνικό Αστέρα με 1-2), γιατί ήταν από τις φορές που η μπάλα τιμωρεί, ήταν άδικο το αποτέλεσμα και φάνηκε και σήμερα. 

Ο Πανελευσινιακός είναι ομάδα με πολύ καλή οργάνωση στην άμυνα, πολύ σωστή αμυντική τακτική, με καλό προπονητή. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, κάναμε ένα γρήγορο γκολ, μπορούσαμε να δύο φάσεις ακόμη να τελειώσουμε το παιχνίδι από νωρίς, αλλά δυστυχώς στο 2ο ημίχρονο πάλι τα ίδια! 

Δεχτήκαμε την ισοφάριση και μετά ανασκουμπωθήκαμε πάλι. Είμαι ευχαριστημένος γιατί σε ένα τέτοιο γήπεδο η ομάδα προσπαθεί. Χρειαζόμασταν πάρα πολύ τη νίκη και την πήραμε ...»

Παντελής Κωνσταντινίδης:
«Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, κάπου χαλαρώσαμε πάλι, όταν όμως χρειάστηκε να αντεπιτεθούμε και να σημειώσουμε κάποιο τέρμα τα καταφέραμε και αυτό είναι το ευχάριστο».

Χρήστος Βελής:
«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, δώσαμε ένα μήνυμα σε αυτούς που τελευταία μας αμφισβήτησαν και επέβαλαν στην ομάδα τιμωρία της έδρας! (2 αγωνιστικές μακριά από την Τούμπα λόγω επεισοδίων σε ματς με τον Ολυμπιακό στις 31/10/1998 )».

* Τη σεζόν 1998 -1999 ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 62 βαθμούς (πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο), έχοντας 19 νίκες - 5 ισοπαλίες - 10 ήττες, με τέρματα 52-31.

* Στον πάγκο μας σε εκείνο το πρωτάθλημα, βρέθηκε αρχικά ο Όλεγκ Μπλαχίν (2 ματς, 2 ήττες), ο Άγγελος Αναστασιάδης (16 ματς, 11 νίκες - 3 ισοπαλίες - 2 ήττες) και ο Άρι Χάαν (16 ματς, 8 νίκες - 2 ισοπαλίες - 6 ήττες).

* Στην αρχική εικόνα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Κωνσταντινίδη...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4