Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Σεπτεμβρίου 2018

Νίκη με Παναιτωλικό, με πλασματικό σκορ (2016)

Σαν σήμερα στις 11/9/2016, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Παναιτωλικό, με 2-1, την 3η αγωνιστική της Super League,  της περιόδου 2016-2017...

Μπροστά σε 14.000 περίπου θεατές ο Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Κρέσπο – Τζαβέλλα – Βαρέλα – Μάτος, στα χαφ Τσίμιροτ – Κάνιας - Μπίσεσβαρ και στην επίθεση Ροντρίγκες – Αθανασιάδη – Κάμπος.

Σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να τελειώσει με 5-0, ο ΠΑΟΚ αρκέστηκε στο φτωχό 2-1, δεχόμενος κιόλας, αστείο γκολ στις καθυστερήσεις και ενώ στο 90λεπτο είχε εκτός των δύο γκολ, δύο δοκάρια και αρκετές πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα!
Ο Δικέφαλος βρήκε δίχτυα μόλις στο 2' με τον Μπίσεσβαρ, που εκμεταλλεύτηκε ιδανικά λάθος της άμυνας του Παναιτωλικού και από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ. 

Ο ΠΑΟΚ απαλλαγμένος από νωρίς από το άγχος και την πίεση του ματς, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, ήταν η ομάδα που έβγαζε φάσεις και με καλή κυκλοφορία περίμενε να βρει τις κατάλληλες προϋποθέσεις να τρυπήσει την άμυνα του Παναιτωλικού που έδειχνε επιρρεπής στην γκάφα!

Η ομάδα μας απείλησε στο 4ο λεπτό, όταν μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Ροντρίγκες το σουτ που επιχείρησε ο ίδιος, το απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κυριακίδης. 

Στο 24ο λεπτό, ο Ροντρίγκες εκτέλεσε φάουλ, ο Μάτος πήρε την κεφαλιά, ο Κυριακίδης και πάλι πολύ δύσκολα έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 από τον Ροντρίγκες, μετά από ασίστ του Αθανασιάδη με τακουνάκι.
Στο 45ο λεπτό, βγήκε μια φοβερή φάση για τον ΠΑΟΚ! Μετά από σέντρα ακριβείας του Μπίσεσβαρ, πετάχτηκε ο Κλάους στο πρώτο δοκάρι, αλλά η κεφαλιά του τράνταξε το δοκάρι του Κυριακίδη...

Ο Δικέφαλος έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, πήγε στα αποδυτήρια με 2-0 υπέρ του, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα.

Στο 51', χάθηκε απίστευτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Μπαλιά πάρε βάλε του Κάμπος στον Μπίσεσβαρ, που από κοντά πλάσαρε άουτ! Επτά λεπτά αργότερα (58') χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μπίσεσβαρ και πάλι, που από κοντά πλάσαρε άουτ...
Χρειάστηκε να περάσουν 65 λεπτά, για να δούμε την πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό με το σουτ του Τομανέ να καταλήγει άουτ. Στο 67', ο Ίβιτς έκανε διπλή αλλαγή, Σάκχοφ αντί του Μπίσεσβαρ και Περέιρα αντί του Κλάους.

Στο 75', ο Περέιρα με εξουδετερωμένο τον Κυριακίδη, αντί να σουτάρει με τη μία πήγε να κοντρολάρει και χάθηκε το άχαστο! 

Στο 83' πέρασε ο Πέλκας στο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ και στις καθυστερήσεις (90'+1') έγινε το 2-1 με τον Ουάρντα, μετά από μεγάλο λάθος του Βαρέλα.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Τσίμιροτ (83' Πέλκας), Κάνιας, Μπίσεσβαρ (67' Σάκχοφ), Κάμπος, Αθανασιάδης (67΄Περέιρα), Ροντρίγκες.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας (78' Μουνιόθ), Μάκος, Πάολο, Ουάρντα, Φερέιρα (46' Λεντέσμα), Τομάν, Μαρκόφσκι (60' Κλέσιο).
Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτςμίλησε μετά το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό... 

Για την εικόνα του ματς: "Θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν αυτοί που περίμενα. Έπαιξαν από το 1ο λεπτό επιθετικά, βάλαμε δύο γκολ, κάναμε πολλές ευκαιρίες. Μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ, αλλά μπορούσε και να είναι κι αλλιώς, αν στο τέλος ο παίκτης, που μπήκε στην περιοχή μας έκανε καλή σέντρα ή καλό σουτ. 

Είμαι χαρούμενος με τη νίκη, αλλά υπάρχει και κάτι, που ζητάω από τους παίκτες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, ακόμη κι αν το σκορ είναι 5-0. Είναι ένα μάθημα για μας αυτό".

Για τις πολλές ευκαιρίες του Δικεφάλου που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ: "Ευκαιρίες χάνονται και σε άδειες εστίες, χάνουν κι οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος πάντα, μέχρι να περάσει η μπάλα τη γραμμή. Οι ευκαιρίες ήρθαν από το συνδυαστικό παιχνίδι κι αυτό με ικανοποιεί. Ελπίζω ότι στο μέλλον θα εκμεταλλευτούμε περισσότερο τις ευκαιρίες".

Για την απόδοση του Κρέσπο παίζοντας στα αριστερά: "Είδαμε για ακόμη μια φορά ότι πήραμε έναν παίκτη, που μπορεί να παίξει διαφορετικές θέσεις. Κάποιοι στην αρχή τον παρουσίαζαν ως παίκτη, που δεν είναι για το επίπεδο του ΠΑΟΚ. 

Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε μια καινούρια ομάδα, δεν μπορούμε να κρίνουμε τους παίκτες τόσο γρήγορα. Να προσπαθούμε να γυρίσουμε όλο το κοινό εναντίον του μετά από ένα φιλικό. Είναι καλό για την ομάδα, που μπορεί να παίξει κι εκεί".

Για το επερχόμενο ματς με Φιορεντίνα και το αν θα κάνει ροτέισον: "Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, που μπορούν σε κάθε στιγμή να παίξουν. Ακόμη κι αυτοί που δεν ήταν στην αποστολή σήμερα. Θα έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, θα παίξουν όλοι. Εξαρτάται πάντα και από τον αντίπαλο και την τακτική που θα διαλέξουμε".
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό, οριοθέτησε τους στόχους του με τον «Δικέφαλο».

"Έχουμε καλή ομάδα. Κάναμε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Είμαστε όλοι χαρούμενοι κι εγώ και για την απόδοσή μου. Η ομάδα με βοήθησε να παίξω καλά. Αισθάνομαι όμορφα. Ακόμη ίσως δεν μπορώ ν΄ αγωνιστώ όλο το 90λεπτο και στόχος μου είναι κάθε εβδομάδα να παίζω περισσότερο. 

Να γνωριστούμε μεταξύ μας, να είμαστε όλοι καλά και θα δείξουμε σε όλους τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου με καλό παιχνίδι, γκολ, ασίστ και πιστεύω πώς μπορεί αυτό να γίνεται κάθε εβδομάδα. Να χαίρεται ο κόσμος μας".

Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Φιορεντίνα συμπλήρωσε: "Είναι καλή ομάδα η Φιορεντίνα. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Να είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε. Με την ιταλική ομάδα παίζουμε εντός έδρας και μπροστά στον κόσμο μας θέλουμε να κερδίζουμε. Θ΄ αναλύσουμε τον αντίπαλο τις επόμενες ημέρες".
Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες, στις δηλώσεις του φάνηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού...

"Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα, σημειώσαμε δύο πολύ όμορφα γκολ, είχαμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει δέκα γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, χάσαμε τις ευκαιρίες δεν πετύχαμε τα γκολ, όμως αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι είναι ότι είχαμε συνολικά μια πολύ καλή απόδοση σαν ομάδα, αυτό είναι που έχει σημασία".

Για το αν υπήρχε ανυπομονησία στους παίκτες για την πρεμιέρα: "Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ανυπομονησία, περιμέναμε πολύ καιρό για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, καθώς όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα είχαν ξεκινήσει εκτός από την Super League και είναι και λογικό να θέλουμε να δείξουμε κάτι καλό στον κόσμο, ξεκινήσαμε, είμαστε χαρούμενοι, αυτό έχει σημασία, συνεχίζουμε".

Για τη δική του παρουσία στο παιχνίδι ανέφερε: "Δεν προσπαθώ να δείξω κάτι παραπάνω, έτσι αγωνίζομαι, κάποιες φορές παίζω καλύτερα, κάποιες όχι, δε σου βγαίνει πάντα το παιχνίδι. 

Το σημαντικό είναι ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα, ξεκίνησαν τα σοβαρά παιχνίδια στη σεζόν, όχι ότι το Europa League δεν είναι σοβαρό, είναι διαφορετική διοργάνωση και όπως προείπα είμαι χαρούμενος που δείξαμε μια πολύ καλή εικόνα".

Για το ματς με τη Φιορεντίνα που ακολουθούσε: "Η Φιορεντίνα είναι μια καλή ομάδα, είναι μια δυνατή ομάδα, περιμένουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι, να πάρουμε έναν ή τρεις βαθμούς ακόμη καλύτερα και να ξεκινήσουμε καλά τις υποχρεώσεις μας στο Europa League". 
* Στο ημίχρονο του αγώνα, ο ΠΑΟΚ τίμησε τη χρυσή ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, η οποία δήλωσε: 

"Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη βράβευση. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτό το ιστορικό γήπεδο. Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα στην ομάδα του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και στην ομάδα του Παναιτωλικού να έχει μια καλή πορεία".

Ιβάν Σαββίδης: "Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι που η Ελλάδα αναδείχθηκε σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε διπλά ευτυχισμένοι που είναι δικό μας κορίτσι και φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Της είπα ότι μας έχει εξυψώσει τόσο ψηλά και δε θα έχει κανένα πρόβλημα άλλο. Εμείς θα της λύσουμε όλα τα προβλήματα".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4