Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

13 Αυγούστου 2018

Φιλικό διπλό με πολλή γκρίνια από τον Δανιήλ (1980)

Σαν σήμερα στις 13/8/1980, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι, εκτός έδρας την ομάδα της Καβάλας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του...

Ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23', όταν οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Κακαλή. Η φάση ξεκίνησε από σέντρα του Δ. Φιλιππίδη, κεφαλιά του Γ. Φιλιππίδη στο δοκάρι και στην επαναφορά της στον αγωνιστικό χώρο, ο Κακαλής νίκησε τον Φούρτουλα.

Στο 30' ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με δυνατό βολέ του Άγγελου Αναστασιάδη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργόπουλου. Ο βοηθός (Θεοδωρίδης), σήκωσε το σημαιάκι υποδεικνύοντας οφ σάιντ, όμως ο διαιτητής (Μάνταλος) πήρε τη φάση επάνω του και το κατακύρωσε.

Το τελικό 1-2 σημειώθηκε στο 75'
 από τον Δημόπουλο, μετά από οργανωμένη αντεπίθεση.

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τους Αναστασιάδη, Δαμανάκη, Κούδα να είναι σε καλή μέρα, ενώ από τους υπόλοιπους παίκτες μας ξεχώρισαν οι Αλεξανδρίδης – Δημόπουλος.

Από τη μαχητική Καβάλα, ξεχώρισαν οι Κακαλής, Κατρακυλάκης, Ανέστης (πρώην παίκτης μας).

Οι συνθέσεις:

Καβάλα:
Κοϊβέρογλου (46' Τσανάκαλης), Κοντογεωργίου, Ζουμπουλάκης, Τζόλας (80' Ιωαννίδης), Καπετανίδης, Ανέστης, Κακαλής, Παπαδόπουλος, Φιλιππίδης Γ. (71' Αντωνιάδης), Κατρακυλάκης (71' Σφακιανάκης), Φιλιππίδης Δ. (71' Χατζηπαρασκευάς).

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Αλαβάντας (46' Γούναρης), Σάλαμον, Ιωσηφίδης, Πέλλιος, Δαμανάκης, Κερμανίδης (60' Δημόπουλος), Αναστασιάδης, Αλεξανδρίδης, Κούδας, Γεωργόπουλος.

Δηλώσεις προπονητών:

Γκιούλα Λόραντ:
«Μετά την προπόνηση, το παιχνίδι θα ήταν οπωσδήποτε δύσκολο γι' αυτό και δεν έκανα πολλές αλλαγές. Η ομάδα όπως είδατε δεν ήταν και τόσο τεχνική. Σε δυο τρία όμως παιχνίδια, θα στρώσουν οι παίκτες μου, όπως το θέλουμε και όπως το περιμένουμε».

Βασίλης Δανιήλ: «Δε χάσαμε από τον ΠΑΟΚ αλλά από την ανίκανη διαιτησία που κατακύρωσε δύο άκυρα γκολ! Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου!»

* Στην αρχική εικόνα, διακρίνεται ο τερματοφύλακας της Καβάλας να απομακρύνει με τις γροθιές, σέντρα που επιχείρησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην περιοχή των γηπεδούχων...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4