Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Αυγούστου 2018

Φιλικό διπλό στην Αλεξάνδρεια (1964)


Σαν σήμερα στις 16/8/1964, ο ΠΑΟΚ έδωσε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, φιλικό παιχνίδι με την ομώνυμη τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη σεζόν 1964-1965...


Ήταν το πρώτο φιλικό του Δικεφάλου και ο Ούγγρος τεχνικός της ομάδας, Γκιόργκι Μπαμπολτσάι, είχε την ευκαιρία να κάνει πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σε θέσεις, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

Πολύ καλή η παρουσία του Νίνη, ενός παίκτη που πήρε μέρος σε κάποια φιλικά ματς εκείνο το καλοκαίρι, όμως το όνομά του δεν το συναντήσαμε ποτέ σε κάποιο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Ο Νίνης έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, με πολύ καλές πάσες και ευθύβολα σουτ στο διάστημα που αγωνίστηκε, μπαίνοντας στο παιχνίδι στο 46ο λεπτό στη θέση του Παπαδόπουλου.

Ήταν ένας παίκτης που προερχόταν από την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ, όπως και οι Κούδας - Αποστολίδης, ο οποίος αγωνιζόταν σαν εξτρέμ, όμως δεν ήταν γραφτό να ανέβει στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου...

Το σκορ άνοιξε στο 7' η ομάδα της Αλεξάνδρειας, για να ισοφαρίσει στο 15΄ο Γιακουμής. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ σημείωσε άλλα δύο γκολ με τους Νίνη και Μουρατίδη και έτσι πήρε τη φιλική νίκη με 3-1.

Εκτός του Νίνη, πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Γιακουμής, Ραπτόπουλος και ο Ασίκης ο οποίος εντυπωσίασε σαν σέντερ μπακ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μουσελεμίδης, Δούκας (Λεβέντης), Ασίκης (Βαλτσάνης), Ραπτόπουλος, Μαμόπουλος (Ιωάννου), Μουρατίδης (Θεοφίλου), Παπαδόπουλος (Νίνης), Κούδας (Πληγουράς), Γιακουμής (Μουρατίδης Χ.), Αποστολίδης (Κοντογιώργος), Λέανδρος (Μαχαιρίδης).

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1964-1965.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4