Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

14 Αυγούστου 2018

«Πάντα να αρχίζουμε αισιόδοξα και με ελπίδες» (1974)

Σαν σήμερα στις 14/8/1974, εκτός του Λες Σάνον, ο αθηναϊκός Τύπος φιλοξενούσε και  συνέντευξη του Κούλη Αποστολίδη...

Ένα γεγονός μοναδικό, καθώς σκαλίζοντας σε καθημερινή βάση τα γραφόμενα σε εφημερίδες παλιότερων εποχών, δεν θυμόμαστε να συναντήσαμε κάτι ανάλογο.

Λίγο η κατάκτηση του Κυπέλλου του 1974, λίγο η πολύ μεγάλη προσωπικότητα κάποιων παικτών, λίγο τα επερχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα και να που οι σελίδες των εφημερίδων άρχισαν να αναφέρουν πιο συχνά τη λέξη ΠΑΟΚ.

Τη δεύτερη συνέντευξη την παραχώρησε ο Κούλης Αποστολίδης, ο οποίος εκείνο το χρονικό διάστημα υπηρετούσε στην Αθήνα, τη στρατιωτική του θητεία...

Διαβάστε τα όσα είχε δηλώσει για τους στόχους του ΠΑΟΚ, της σεζόν 1974-1975...

Ποιες είναι οι προβλέψεις σου για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Πάντα πρέπει να αρχίζουμε αισιόδοξα και με ελπίδες. Αυτό είναι κανόνας από τον οποίον δεν μπορεί κανείς να ξεφύγει. Είμαι αισιόδοξος λοιπόν και ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον».

Πιστεύεις ότι ΠΑΟΚ θα τα πάει καλύτερα στο νέο πρωτάθλημα; «Πρέπει να πάμε καλύτερα, γιατί η περυσινή πορεία μας δεν ήταν τόσο πετυχημένη όσο θα περίμενε ο κόσμος της ομάδας, αλλά και εμείς».

Μα αφού ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας ... «Ναι πράγματι η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Όμως έπρεπε παράλληλα να διακριθούμε περισσότερο και στο πρωτάθλημα».

Σε αυτό θα στραφεί φέτος η προσοχή σας; «Όχι ακριβώς! Υπάρχει πάλι το Κύπελλο Κυπελλούχων και πάλι το Κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο έχουμε δημιουργήσει μια παράδοση τα τελευταία χρόνια».

Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μεγαλύτερες επιτυχίες στη νέα περίοδο;
«Η ομάδα γίνεται συνεχώς καλύτερη και επί πλέον θα ενισχύεται με νέους παίκτες, οι οποίοι σταδιακά θα αποκτούν μεγαλύτερη εμπειρία».

Θα περάσει ο ΠΑΟΚ το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα; «Όλα είναι πιθανά. Είναι έμπειρος και δύσκολος αντίπαλος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4