Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Δεκεμβρίου 2017

Ο κόσμος ήταν στις Σέρρες, η ομάδα όχι! (2008)

Σαν σήμερα στις 20/12/2008, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2008-2009...

Στο γήπεδο των Σερρών ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στα όρια του αδιάφορου, χωρίς πάθος στο παιχνίδι του και ο προπονητής μας άργησε να φρεσκάρει την 11άδα.

Ο Δικέφαλος έδειξε σαν να βρισκόταν ήδη σε Χριστουγεννιάτικες διακοπές και το τελευταίο σφύριγμα του Ντάτη, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Έτσι με την ολοκλήρωση του α' γύρου εκείνης της σεζόν, ο ΠΑΟΚ είχε οχτώ νίκες, έξι ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, ένας εξαιρετικός απολογισμός για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος!

Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, φάνηκαν ιδιαίτερα οι απουσίες των Γκαρσία και Μουσλίμοβιτς μιας και οι παίκτες που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν δεν τα κατάφεραν. Ο ΠΑΟΚ πονούσε κυρίως στα χαφ, μια γραμμή που σε προηγούμενα παιχνίδια ήταν η καλύτερή του.
Το φιλμ του αγώνα...

7': Γκολ για τον ΠΑΟΚ: Ο Κονσεϊσάο εκτέλεσε φάουλ, ο Ζουντί προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα στην «καρδιά» της περιοχής του Πανσερραϊκού και ο Αναστασάκος με... τον δεξί ώμο, στην προσπάθειά του για κεφαλιά, πέτυχε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Ο απόλυτος αιφνιδιασμός, χωρίς όμως την ανάλογη συνέχεια...

13': Ο Γεωργιάδης γύρισε την μπάλα στον Κωνσταντινίδη, στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού δεν έπιασε το πλασέ όπως θα ήθελε και ο Χαλκιάς μπλόκαρε εύκολα.
30': Ο Μιλένκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Γεωργιάδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

55′: Γκολ για τον Πανσερραϊκό. Ο Ζουντί πήρε την μπάλα από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, πάσαρε στον Κωνσταντινίδη, ο οποίος στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

62': Ο Κονσεϊσάο σέντραρε από αριστερά και ο Βερόν με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

63': Ο Μπανγκούρα απέφυγε τον Μάρκος Αντόνιο, γύρισε στη μεγάλη περιοχή και ο Μπαϊκαρά αστόχησε στο πλασέ.
85': Μετά από λάθη των Κοντρέρας και Δάρλα, ο Μπανγκούρα κέρδισε την μπάλα και πλάσαρε υπό πίεση, αλλά αστόχησε.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός: Κηπουρός, Γαλανόπουλος, Πιπίνης, Καλλιμάνης, Καλί, Μιλένκοβιτς (88' Βοσκόπουλος), Γεωργιάδης (46' Μπαϊκαρά), Ζουντί (78' Γκουγκουλιάς), Αμπουμπακαρί, Κωνσταντινίδης, Μπανγκουρά.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Δάρλας, Μάρκος Αντόνιο, Κοντρέρας, Μπαλάφας (83' Αθανασιάδης), Βερόν, Ιβιτς, Λάκης (83' Κωνσταντινίδης), Κονσεϊσάο, Αναστασάκος (60' Μπακαγιόκο).
Πριν τη σέντρα, εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων των δύο ομάδων βρέθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και αντάλλαξαν κασκόλ και ανθοδέσμες.

Ο Φερνάντο Σάντος εμφανίστηκε απορημένος, στη συνέντευξη Τύπου, για την κακή απόδοση των παικτών του στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πανσερραϊκό ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα δεν υποτίμησε τον αντίπαλο.

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο εμείς δεν ήμασταν καλοί. Αυτό οφείλεται τόσο σε εμάς όσο και στον Πανσερραϊκό που τα έδωσε όλα. Παραξενεύομαι που έγινε αυτό. Δεν θέλω να πω κάποια πράγματα εν θερμώ. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε το παιχνίδι με ψυχραιμία και ηρεμία και να δούμε τι δεν πήγε τόσο καλά», τόνισε αρχικά ο Σάντος και πρόσθεσε:

«Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, ούτε μπήκαμε με αλαζονεία. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο και το είχαμε πει με τους ποδοσφαιριστές στη διάρκεια της εβδομάδας».
 
Απέφυγε να καταλογίσει ευθύνες στην άμυνα για το γκολ του Πανσερραϊκού: «Δεν είναι θέμα της άμυνας. Όλη η ομάδα δεν αγωνίστηκε καλά. Όλοι το είδανε αυτό. Ο Πανσερραϊκός ήταν μια ομάδα που στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, μας πίεσε αρκετά και η αλήθεια είναι ότι μετά το πολύ γρήγορο γκολ που βάλαμε βγήκαμε εκτός παιχνιδιού, δεν ελέγξαμε το κέντρο και δεν κρατήσαμε την μπάλα στα πόδια μας. 
 
Δυστυχώς δεν κρατήσαμε την μπάλα. Ο Πανσερραϊκός άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή του και να είναι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως στα 10 πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, βγήκε δυνατά ενώ εμείς κάναμε τα χειρότερα λεπτά μας. 
 
Παίξαμε άμυνα πολύ κοντά στον δικό μας χώρο. Μετά το γκολ αντιδράσαμε και έγινε το ματς περισσότερο ισορροπημένο. Μπορούμε δηλαδή να πούμε ότι στο τέλος - τέλος κερδίσαμε έναν βαθμό».

Δείτε στα videos που ακολουθούν πλάνα από την ασπρόμαυρη κερκίδα...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4