Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

09 Νοεμβρίου 2017

Διπλό στη Νεαπόλη με σκόρερ τον Κούτση! (2003)

Σαν σήμερα στις 9/11/2003, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στη Νεάπολη τον Ιωνικό σε παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2003-2004...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο, μπροστά σε 1.500 θεατές (1.031 τα εισιτήρια), έφτασε στη νίκη με 0-1 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Κούτσης με πλασέ από κοντά στο 8ο λεπτό, μετά από προσπάθεια του Σαλπιγγίδη.

Ο Δικέφαλος σε μια εξαιρετική χρονιά, παρά το "φτωχό" ρόστερ, ήταν η ομάδα που είχε την ξεκάθαρη υπεροχή και τις σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα, καθώς ο Χάγκαν στο 6' και στο 88', ο Σαλπιγγίδης στο 24', 42' και 46', δεν μπόρεσαν να νικήσουν για 2η φορά τον Μπεκιάι...

250 οπαδοί του Δικεφάλου ακολούθησαν την ομάδα στην δύσκολη αποστολή της στη Νίκαια και δεν παρέλειψαν να αποθεώσουν τον Αναστασιάδη, ευχόμενοι μάλιστα στον πολυνίκη τεχνικό του ΠΑΟΚ "Χρόνια Πολλά", μιας και την προηγούμενη του αγώνα είχε την ονομαστική του γιορτή!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από τη Νίκαια με δύο απώλειες, μιας και οι Καραδήμος - Ζαβαντίας αποχώρησαν τραυματίες, με την κατάσταση του δεύτερου να είναι πιο σοβαρή (γύρισε το γόνατό του). 

Αυτή ήταν η 4η εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ ως τότε στη σεζόν, έχοντας στη σύνθεσή του παίκτες όπως ο Γιαννιτσανάκης, ο Ζαβαντίας και ο Βαγγελής, γεγονός που έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο τον Αναστασιάδη, που έβλεπε παίκτες που ερχόταν από τον πάγκο να βοηθάνε σημαντικά! 

Οι συνθέσεις:

Ιωνικός: Μπεκιάι, Ξανθόπουλος, Μάτζιος, Κινγκ (20' Οφρυδόπουλος), Φερεκίδης, Πέρεζ (60' Αφάς), Βουρεξάκης (70' Σιμόνε), Τσιμπλίδης, Λετιέρι, Μακόρ, Φρούσος.

ΠΑΟΚ: Ατματσίδης, Χασιώτης, Βόκολος, Ουντέζε, Φουτσίνι, Καραδήμος (28' Κουτσόπουλος), Κούτσης, Ζαβαντίας (35' Βαγγελής), Χάγκαν, Γιαννιτσανάκης (82' Γιασεμάκης), Σαλπιγγίδης.
 
Δηλώσεις:

Άγγελος Αναστασιάδης: "Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ύστερα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με ΑΕΚ και Ντέμπρετσεν, παρά την καλή απόδοσή μας σε αυτά τα παιχνίδια! 

Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος έπρεπε να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Είχαμε την κούραση τις ελλείψεις, αλλά και τις δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών. 

Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι, τις πετάξαμε αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε! Όταν λέω ότι φέτος έχουμε καλύτερη ομάδα ξέρω τι λέω ... Γνωρίζω καλά ελληνικά! Δε λέω ότι έχουμε καλύτερους παίκτες αλλά καλύτερη ομάδα! 

Σήμερα ο Ατματσίδης δεν ακούμπησε την μπάλα! Καμιά ομάδα δεν έχει καλύτερη φυσική κατάσταση από τον ΠΑΟΚ. Δε λέω ότι εμείς τρέχουμε περισσότερο από κάποιους άλλους, αλλά κανείς δεν τρέχει περισσότερο από εμάς. 

Όλες οι ομάδες που δούλεψα ήταν έτσι. Μπορεί να βγούμε Champions League, μπορεί και όχι. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε ομάδα, ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας, ενώ η διοίκηση μάς λέει πλέον την αλήθεια. 

Όταν ακούμε καλημέρα, ξέρουμε ότι δεν εννοούμε καλησπέρα ή καληνύχτα! Οι παίκτες είναι κάθε μέρα ήρεμοι, ενώ λειτουργεί το συναίσθημα όπως συμβαίνει στην περίπτωση Σαλπιγγίδη".

Λουκάς Καραδήμος: "Ο φίλαθλος που έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες νωρίτερα πηγαίνοντας στην Τούμπα, εύχομαι να είναι το τελευταίο θύμα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι, μπορούσαμε ένα 0-2 ή 0-3, αλλά τέλος καλό όλα καλά! Μετρούν οι τρεις βαθμοί, σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε σε έναν δύσκολο μήνα για την ομάδα μας".

* O ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004 τερμάτισε στην 3η θέση με 60 βαθμούς και τέρματα 47-27. Στα 30 ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημείωσε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο της.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4