Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Σεπτεμβρίου 2017

Ήττα στην Ξάνθη και απομάκρυνση Παράσχου (2007)


Σαν σήμερα στις 1/9/2007, ο ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Παράσχο στην πάγκο του, αντιμετώπισε στην Ξάνθη την ακριτική ομάδα, 
στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, της περιόδου 2007-2008...

Ήταν η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο κόσμος του Δικεφάλου ταξίδεψε στα Πηγάδια για να δει την ομάδα ενώ δεν έλειψαν οι αντιπαραθέσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής, που όπως πάντα έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο στην αντιμετώπιση των εκδρομέων από τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές...

Το γκολ που τελικά χάρισε τη νίκη στην Ξάνθη, σημειώθηκε στο 63' από τον Πόι, ο οποίος μπήκε από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή και με πολύ δυνατό σουτ νίκησε τον Ντάνι Φερνάντεζ. 

Οι καλύτερες στιγμές του ΠΑΟΚ στο ματς ήταν από μία σε κάθε ημίχρονο, αρχικά στο 30' με τον Γκονζάλεζ να βρίσκει αέρα από πολύ καλή θέση και η δεύτερη στο 93' όταν μετά από σέντρα του Παντελή Κωνσταντινίδη από τα δεξιά, ο Βρύζας έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ!
Οι συνθέσεις:

Ξάνθη: Τουρίνα, Κωστούλας, Φλίσκας, Ζουέλα, Κοντοδήμος, Παπαδημητρίου, Ρίκκα, Τόμιτς (55’ Πόι), Γκαρσία, Κιντάνα (89’ Μπάρκογλου), Λαμπριάκος (77’ Νουκέ).

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Κωνσταντινίδης, Χαραλάμπους, Μπαλάφας, Μελίσσης, Γεωργιάδης (56' Ηλιάδης), Γκονζάλεζ (67' Χριστοδουλόπουλος), Μουμίν (71' Ίλιεφ), Βαγγελής, Βρύζας, Σάλμον.

Δηλώσεις Ηλία Χαραλάμπους: "Είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα! Χάσαμε όμως την αυτοσυγκέντρωσή μας στα πρώτα δέκα με δεκαπέντε λεπτά του δευτέρου μέρους και αυτό μας στοίχισε. Πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στο μέλλον".

* Η ήττα από την Ξάνθη έφερε την απομάκρυνση Παράσχου για να ακολουθήσει λίγες μέρες αργότερα η πρόσληψη του Φερναντο Σάντος από τη διοίκηση Ζαγοράκη

* Η σεζόν 2007-2008 ήταν μια από τις χειρότερες του ΠΑΟΚ από το 2000 και εδώθε... Η ομάδα με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της, αλλά με ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων τερμάτισε τελικά 9η και καταϊδρωμένη, ισόβαθμη με τον Ηρακλή στους 35 βαθμούς... και άλλους τόσους πίσω από τον πρωταθλητή εκείνης της περιόδου.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4