Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Αυγούστου 2017

Ισοπαλία με "μοιραίο" τον Γιώργο Κωστίκο (1977)

Σαν σήμερα στις 28/8/1977, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε φιλικό αγώνα, μπροστά σε 27.000 θεατές (25.174 τα εισιτήρια) ενώ η προετοιμασία των ομάδων για τη σεζόν 1977-1978 έμπαινε στην τελική ευθεία...

Το τελικό 0-0 δεν εκφράζει σε καμιά περίπτωση την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά ειδικά στην επανάληψη "πάτησε" αυτόν της Αθήνας χάνοντας απίστευτες ευκαιρίες!
Όσοι ήμασταν στο γήπεδο θυμόμαστε έναν ΠΑΟΚ σαρωτικό να δημιουργεί πληθώρα ευκαιριών και να είναι μεταμορφωμένος προς το καλύτερο φυσικά σε σχέση με την εικόνα του πρώτου 45λεπτου.

Με "μοιραίο παίκτη" τον νεοφερμένο στην Τούμπα Γιώργο Κωστίκο, οι παίκτες μας έμπαιναν ανά πάσα στιγμή στην περιοχή της ΑΕΚ, αλλά λίγο η αστοχία λίγο η ατυχία δεν έφεραν το/τα γκολ που περίμεναν χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες στις κερκίδες της γεμάτης Τούμπας...
Αν και το ματς ήταν φιλικό, πολλά και δικαιολογημένα παράπονα προκάλεσε η διαιτησία του Θεσσαλονικιού Νίκου Ζλατάνου, ο οποίος προστάτεψε την αθηναϊκή ομάδα, αδικώντας τη δική μας! Αυτά σε ένα φιλικό παιχνίδι!
Κορυφαίοι για τον ΠΑΟΚ οι Δαμανάκης, Αποστολίδης, Πέλλιος, Αναστασιάδης, Γκουερίνο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Γούναρης, Ιωσηφίδης, Δαμανάκης, Πέλλιος, Αναστασιάδης, Κερμανίδης (62' Ορφανός), Παθιακάκης, Αποστολίδης, Κωστίκος, Γκουερίνο.

ΑΕΚ: Στεργιούδας, Ιντζόγλου, Δαμιανίδης, Ραβούσης, Νικολάου, Αρδίζογλου (68' Παπαδόπουλος), Βιέρα, Νικολούδης, Μουσούρης, Παπαϊωάννου (74' Τσάμης), Μαύρος (78' Τάσος).

Απών από την αναμέτρηση ο τραυματίας Γιώργος Κούδας, που επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους λίγες μέρες αργότερα.

* Στην αρχική εικόνα, διακρίνονται να μονομαχούν οι Ιωσηφίδης - Ιντζόγλου, υπό το βλέμμα των Νικολάου - Κωστίκου - Κερμανίδη.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4