Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Μαρτίου 2017

Εκεί, εκεί στη β' Εθνική! (1997)

Σαν σήμερα στις 16/3/1997 υπήρξαμε μάρτυρες σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι που έχουν στηθεί ποτέ σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, σε αναμέτρηση με τον συμπολίτη, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1996-1997 ...

Οι αντίπαλοί μας, έβλεπαν κατάφατσα τον υποβιβασμό στη Β' Εθνική, και οι δικοί μας δεν έχασαν την ευκαιρία να παίξουν με τον πόνο τους.
 
Πριν την έναρξη, ένα αεροπλανάκι ναυλωμένο από την εφημερίδα «Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ» μετέφερε σε πανό το μήνυμα της ... χρονιάς: («Εκεί - εκεί στη Β' Εθνική»), ενώ στον αγωνιστικό χώρο παρήλαυναν ο ... οδηγός του λεωφορείου και τα χαμένα δελτία των παικτών του Άρη.

Όλα αυτά υπενθυμίζοντας, ένα γεγονός που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε στοιχίσει το μηδενισμό των συμπολιτών μας σε ένα εκτός έδρας ματς τους με τον Αθηναϊκό.

Τη σκυτάλη πήρε ο Ζήσης Βρύζας, που με δύο του γκολ μέσα σε πέντε λεπτά έσβησε τα όποια όνειρα του Άρη για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Με τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα εκείνο το βράδυ, είναι σίγουρο ότι θα γελούσαν και οι αντίπαλοί μας - αν η στιγμή δεν ήταν γι' αυτούς τόσο δραματική ...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Μιχόπουλος, Σιδηρόπουλος, Πίρβου (69' Ντιμκόφσκι), Τασιόπουλος, Κολομπούρδας, Καπετανόπουλος, Ζαγοράκης, Φραντζέσκος (87' Ζαφειρίου), Βρύζας, Τουρσουνίδης (82' Χατζηζήσης), Μαραγκός.

Άρης (Ρότσα): Καρκαμάνης, Ζαχόπουλος, Σιλβάνι, Εντίνιο (65' Δαλκίδης), Κούβαλης (69' Μητσόπουλος), Μαυρογεννίδης, Κόφφας, Λεκμπέλο (72' Μιλόγεβιτς), Πανόπουλος, Νεϊζίνιο, Δημητριάδης.
Δείτε τα videos που ακολουθούν και απολαύστε μαγικές στιγμές στην ασπρόμαυρη κερκίδα...

Ολόκληρος ο αγώνας στο παρακάτω video:

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4