Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Δεκεμβρίου 2016

Νίκη με γκολ του Λάκη στο φινάλε! (2007)

Σαν σήμερα στις 22/12/2007,  ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League της περιόδου 2007-2008...

Ήταν η "χρονιά των σαρδελών". Ο ΠΑΟΚ παρατάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς τους Βαγγελή, Σνάουτσνερ, Ίλιεφ, Μπαλάφα, Γκονζάλες, Αραμπατζή, σε ένα γενικά μέτριο παιχνίδι και πήρε τη νίκη στο 88' με γκολ του Βασίλη Λάκη (που πέρασε ως αλλαγή στο 65'), μετά από μπαλιά του Ζήση Βρύζα (που πέρασε επίσης ως αλλαγή στο 79').

Ο Δικέφαλος πέτυχε τη 2η νίκη του στα τελευταία λεπτά στην ίδια σεζόν (προηγήθηκε αυτή με τον Εργοτέλη), με τον Φερνάντο Σάντος όμως να είχε παρόμοιες επιτυχίες και στις προηγούμενες ομάδες του...

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο, είχαν 2-3 πολύ καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, με τον ΠΑΟΚ να απαντάει με ένα πολύ δυνατό δεξί σουτ του Γ.Χ. στο 43', το οποίο έσωσε ο πολύ καλός τερματοφύλακας του Λεβαδειακού Blazic.

Με την έναρξη της επανάληψης την ίδια τύχη είχε η καρφωτή κεφαλιά του "οικοδόμου" στο 49' (Μια φορά οικοδόμος ... για πάντα οικοδόμος)!

Ο Χρήστος Μελίσσης ήταν ίσως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, με ελάχιστα λάθη και πολλές παρεμβάσεις σε κρίσιμα σημεία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στο 3' των καθυστερήσεων ο διαιτητής Κασναφέρης, ζήτησε την αντικατάστασή του από τον 4ο διαιτητή Κουκλομένο και αποχώρησε χειροκροτώντας ειρωνικά το λαό του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, που τον αποδοκίμασε έντονα.

Η Τούμπα μπορεί να μην είχε περισσότερους από 10.000 θεατές εκείνο το σαββατιάτικο απόγευμα, η συμπαράσταση προς την ομάδα όμως ήταν εκπληκτική επί 90 λεπτά, παρά τη μέτρια πορεία της, καθώς όλοι έβλεπαν κάτι καλύτερο να έρχεται...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Φερνάντες, Ηλιάδης (79' Βρύζας), Μελίσσης, Κνολ, Χαραλάμπους, Μουμίν (65' Μουμίν), Κωνσταντινίδης, Μπαϊάνο, Γεωργιάδης, Σάλμον (90' Μαλεζάς), Χριστοδουλόπουλος.

Λεβαδειακός (Γκεόργκι Βασίλιεφ): Μπλάζιτς, Έμεραν, Ποπόφ, Άντερσον, Παστός, Λεονάρντο (72' Παρασκευαΐδης), Διαμαντής, Ζησόπουλος, Ανδράλας, Ρούσεφ (90' Ρούσεφ), Ντιμπαλά.

Μετά το παιχνίδι η τότε διοίκηση του ΠΑΟΚ έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση, ευχαριστώντας για μια φορά ακόμη τον κόσμο για τη συμπαράσταση...

"Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους της ομάδας για τις στιγμές γιορτής που δημιούργησαν στην Τούμπα και για τη συγκλονιστική τους συμπαράσταση στους ποδοσφαιριστές. Eπιπλέον, εύχονται ολόθερμα Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4