Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

07 Απριλίου 2020

Φιλική ήττα από την Εθνική Ενόπλων (1965)

Σαν σήμερα στις 7/4/1965, ημέρα Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα την Εθνική Ενόπλων, από την οποία γνώρισε την ήττα με 0-1 …

O αγώνας είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, καθώς η μπάλα ρίφθηκε από ελικόπτερο (αρχική εικόνα), η μπάντα του Σώματος Στρατού παιάνιζε, ενώ το παρόν έδωσε και ο διοικητής του Γ' Σ.Σ.

Οι εισπράξεις της αναμέτρησης (δεν ήταν πολλά τα χρήματα), δόθηκαν σε οικογένειες άπορων στρατιωτών. 

Ο Δικέφαλος με τον Ούγγρο τεχνικό Γκεόργκι Μπαμπολτσάι στον πάγκο του, μπροστά σε μόλις 3.000 θεατές, παρατάχτηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή του –ειδικά στην επανάληψη- παρά το ότι είχε προαναγγελθεί πως θα κατέβαζε την ομάδα του πρωταθλήματος! 

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το σημείωσε στο 54’ ο Σκούφος με σουτ από το σημείο του πέναλτι. Προηγήθηκε σουτ του Δέδε το οποίο απέκρουσε ο Μιχαηλίδης με τη βοήθεια του δοκαριού, με την μπάλα όμως να στρώνεται στα πόδια του σκόρερ. 
Η ομάδα μας είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, όταν αγωνίστηκαν αρκετοί από τους βασικούς, όμως στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές χάλασαν τη συνοχή της, δίνοντας τη δυνατότητα στην Εθνική Ενόπλων να κυριαρχήσει! 

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Γιαννέλος, Γιακουμής, Νικολαΐδης και από την Εθνική Ενόπλων οι Βερτσώνης, Χατζηιωάννογλου, Κρεμμύδας, Δέδες. 

Κούδας και Βασιλειάδης δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο παιχνίδι. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Μουσελεμίδης (Μιχαηλίδης), Γιαννέλος, Βαλτσάνης, Γιακουμής, Ραπτόπουλος (Τασσόπουλος), Νικολαΐδης (Πληγουράς), Μαχαιρίδης (Κοντογιώργος), Αποστολίδης, Μουρατίδης, Χαραλαμπίδης, Λέανδρος.

Εθνική Ενόπλων: Οικονομόπουλος, Ντουνιάς, Καλογερόπουλος, Βερτσώνης, Κρεμμύδας, Σιδέρης Ν., Χατζηιωάννογλου, Σκούφος, Καραβέργος, Δέδες, Κυριακού.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4