Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλικό παιχνίδι με το Γ' Σώμα Στρατού (1960)


Σαν σήμερα στις 28/9/1960, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα του Γ' Σώματος Στρατού, την οποία νίκησε με 4-0...

Οι εισπράξεις του παιχνιδιού δόθηκαν υπέρ της ... προικοδότησης απόρων κορασίδων, οπλιτών και ΤΕΑ. Την ομάδα του Γ' Σώματος Στρατού αποτελούσαν επίλεκτοι ποδοσφαιριστές εκείνης της εποχής, ενώ ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. 

Ο Δικέφαλος με τον Ζάρκο Μιχαήλοβιτς στον πάγκο του προηγήθηκε στο 15' με τον Βασιλειάδη, για να γίνει το 2-0 στο 31' από τον Γκάγκα. 

Με το σκορ στο 2-0, οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Μπακιρτζή. 

Στην επανάληψη ο Βασιλειάδης στο 80' και ο Κουιρουκίδης στο 90', διαμόρφωσαν το τελικό 4-0, ενώ η ομάδα του Γ' Σ.Σ. έχασε την ευκαιρία να μειώσει σε 3-1, όταν στο 79' ο Μηταριώτης εκτέλεσε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι μας. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Πρόγιος (Ιατρού), Χασιώτης (Κεμανίδης), Τασόπουλος (Σεκερτζής), Ραπτόπουλος, Γιαννέλος (Καμαλακίδης), Γκάγκας (Παπανιοκολάου), Γιακουμής (Παπουτσάκης), Μουρατίδης (Κουιρουκίδης), Βασιλειάδης, Λέανδρος, Χαραλαμπίδης.

Γ' Σ.Σ.: Αυγητίδης (Δεληκριάδης), Σεκερτζής (Τσαγκαλίδης), Τσαγκαλίδης (Γιαννόπουλος), Ζαφειράκης, Μουδούρας, Γριμπιλάκος, Μηταριώτης, Παπουτσάκης, Σιδηρόπουλος, Νιφαδόπουλος, Πετρίδης.

* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1960-1961. 

Διακρίνονται (όρθιοι από αριστερά): Γιαννέλος, Τασσόπουλος, Γιακουμής, Πρόγιος, Ραπτόπουλος, Χασιώτης. Καθιστοί: Νικολαΐδης, Βασιλειάδης, Σιδηρόπουλος, Χαβανίδης, Λέανδρος.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4