Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Αυγούστου 2018

Xαμένοι βαθμοί με άκαιρο και άστοχο rotation (2015)

Σαν σήμερα στις 23/8/2015, o ΠΑΟΚ έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στην Τούμπα με την Skoda Ξάνθη, την 1η αγωνιστική της Super League, της περιόδου 2015-2016...

O Τούντορ παρέταξε με 3-4-2-1 τον ΠΑΟΚ με τον Μακ στην κορυφή της επίθεσης και τους Λέοβατς- Ροντρίγκες στα πλάγια της μεσαίας γραμμής. 

Πίσω από τον Μακ οι Ζάιρο και Σάμπο. Αμυντικά χαφ Τζιόλης και Τσίμιροτ, ενώ τριάδα στην άμυνα ήταν οι Κόστα – Βίτορ – Τζαβέλας.

Ο Δικέφαλος με πολλά καινούρια πρόσωπα στη σύνθεσή του «σπατάλησε» το πρώτο 20λεπτο προσπαθώντας να βρει τα πατήματά του στο γήπεδο. 

Στο 22', χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Λέοβατς να σεντράρει από τα αριστερά και τον Μακ από πολύ καλή θέση να σουτάρει άουτ!
Δύο λεπτά αργότερα (24') ο Τούντορ έκανε την πρώτη του αλλαγή με τον Σαββίδη να μπαίνει στη θέση του Τσίμιροτ... Η ομάδα ήταν μπλοκαρισμένη και απειλούσε ελάχιστα την εστία του Τσενάμο.
 
Ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την ομάδα που είδαμε την Πέμπτη να διαλύει την Μπρόντμπι με 5-0.

Πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και στο κράτημά της, ενώ οι επιθετικοί είχαν μόνο ημιτελείς προσπάθειες δείχνοντας πως δεν είναι έτοιμοι ακόμη!

Η Ξάνθη επιθετικά ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτη, ήταν όμως πολύ καλά διαβασμένη και έβαλε τα πολύ δύσκολα στον Δικέφαλο στο αμυντικό κομμάτι.
Στο 50', καλή προσπάθεια του ΠΑΟΚ με συνδυασμό Μακ - Ροντρίγκες, η μπάλα έφτασε στον Λέοβατς που σούταρε άουτ. 

Η καλύτερη στιγμή του ΠΑΟΚ στα εναπομείναντα λεπτά ήταν στο 73', ένα πολύ καλό σουτ του Σάμπο, που πέρασε άουτ. 

Η ομάδα είχε την ευκαιρία να απειλήσει με ένα στημένο σε πολύ καλή θέση στο 80', αλλά ο εκτελεστής του (Τζαβέλας) έστειλε την μπάλα στα σώματα!

Συμπερασματικά ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε με τη συνολική του παρουσία, από την ομάδα έλειπε η φρεσκάδα και η ζωντάνια παρά την παρουσία των νεομεταγραφέντων παικτών και φάνηκε ασύνδετη!
Όσο για τον διαιτητή Κουκουλάκη; Μπορεί να μην έγινε η μεγάλη φάση για να εκτεθεί, φρόντισε όμως με τα σφυρίγματά του να εκνευρίσει τους πάντες, αποδεικνύοντας πως είναι ένας τραγικός ρέφερι.

Ένας ρέφερι που όσο νωρίτερα θα έβγαινε στη σύνταξη τόσο καλύτερα θα ήταν για το ελληνικό ποδόσφαιρο! 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Ροντρίγκες (62' Κωνσταντινίδης), Τζιόλης, Τσίμιροτ (24' Σαββίδης - 78' Μυστακίδης), Μακ, Ζάιρο, Σάμπο.

Ξάνθη: Τσενάμο, Γουάλας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Μπέρτος, Βασιλακάκης (78' Ράνος), Παπαστεργιανός, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ (54' Μπαξεβανίδης), Σολτάνι, Καπετάνος (63' Ερέα).

....................................................

Ο Ιγκόρ Τούντορ ανέφερε στις δηλώσεις του:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: "Φυσικά δεν είμαι ευχαριστημένος, δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Πρέπει να προσπαθούμε σκληρά, ακόμη κι αν δεν έρχεται το γκολ. Αμυντικά ήμασταν καλυμμένοι, αλλά επιθετικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Πρέπει να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας, ανεξάρτητα από τι κάνει ο αντίπαλος".

Για το πως αγωνίστηκε η Ξάνθη: "Ήρθαν για να παίξουν άμυνα και το πρόβλημα είναι ότι εμείς ήμασταν πολύ αργοί. Δεν είχαμε τέμπο, είχαμε αργές αντιδράσεις".

Για το εκτεταμένο ροτέισον: "Φέραμε τους καινούριους παίκτες για να παίξουν και να μας βοηθήσουν. Δεν είναι εύκολο με λίγες προπονήσεις να είναι τέλειοι. Είχαμε παιχνίδι πριν 3 μέρες και ήθελα να ξεκινήσω 3-4 φρέσκους παίκτες γιατί έχουμε κι άλλο ματς την Πέμπτη κι αυτοί οι παίκτες δεν μπορούν να παίξουν. Θέλουν λίγο χρόνο να προσαρμοστούν".

Για το αν συμβαίνει τακτικά τέτοιο ροτέισον: "Θα δούμε. Εξαρτάται από τις στιγμές. Μερικές φορές ναι, μερικές φορές όχι".

Για τη χρησιμοποίηση του Ροντρίγκες δεξιά: "Είναι παίκτης που παίζει στο χρόνο και προσπαθήσαμε με τον Γκάρι. Είναι παίκτης της γραμμής, είναι ταχύς, μπορεί να φύγει στο χώρο, πρέπει να δουλέψει. Δεν έμεινα ικανοποιημένος απ΄ αυτό, που είδα. Ο Κίτσιου κι ο Κωνσταντινίδης πρέπει να παίξουν στην Κοπεγχάγη, γι΄ αυτό έβαλα τον Γκάρι και τους άφησα έξω".

Για τoν βαθμό ετοιμότητας των νέων παικτών:
"Σίγουρα θέλουν χρόνο, αλλά σήμερα όλη η ομάδα ήταν λίγο αργή. Πολλοί παίκτες δεν ήταν στην μέρα τους, δεν έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους".

Για την επιλογή να εκτελέσει τα φάουλ ο Τζαβέλας: "Είναι καλός στα στημένα, έχει καλό αριστερό, γι΄ αυτό τα εκτέλεσε σήμερα ο Τζαβέλας".

Για τα πολλά νεύρα που είχε κατά την διάρκεια του αγώνα:
"Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ελπίζω ότι δεν θα είναι όλα όπως αυτό. Σε ότι αφορά τα λεπτά παιχνιδιού. Δεν ξέρω πόσα λεπτά καθαρού χρόνου παίξαμε. 

Παίζαμε δύο λεπτά κι ένα δεν παίζαμε. Δεν περίμενα ότι η Ξάνθη θα έρθει να κάνει καθυστέρηση από την αρχή. Δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να προσαρμοστούμε, ήταν λίγο έκπληξη για μένα. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κι όχι να χάνουμε τον χρόνο μας".

Για την διαιτησία: "Ίσως είναι καλύτερα να μην κάνω κάποιο σχόλιο".

Για την περίπτωση Σαλπιγγίδη: "Είχαμε μια συζήτηση πριν 4-5 μέρες. Τον σέβομαι πολύ. Αυτό είναι όλο, αλλά θα μείνει ανάμεσα σε μας τους δύο".

Για το αν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ προσθήκη στην επίθεση:
"Είμαι ικανοποιημένος απ αυτούς, που έχω, αλλά χρειαζόμαστε έναν παίκτη ποιότητας μπροστά. Tόσο καιρό δεν έχουμε σέντερ φορ. Τώρα παίζουμε με τον Μακ, αλλά Μακ είναι ακραίος, δεν έχουμε τον Κλάους, τώρα έχουμε μόνο αυτόν. Θέλουμε έναν φορ, που θα μπορεί να δημιουργήσει διαδρόμους, να πετύχουμε το γκολ".

..............................................................

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά και για το πρόγραμμα που ακολουθεί για τον Δικέφαλο.
Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ...

Για την αναμέτρηση της Τούμπας: "Ήταν ένα παιχνίδι όπου η Ξάνθη φάνηκε από την αρχή ότι ήθελε να κρατήσει το μηδέν. Δεν ήμασταν αυτοί που θα θέλαμε, αλλά είμαστε ακόμη στην πρώτη αγωνιστική. πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε πολύ. Δεν ήμασταν όσο φρέσκοι θα θέλαμε στο παιχνίδι".

Για το πρόγραμμα που έχει ο ΠΑΟΚ στην συνέχεια: "Έχουμε ένα παιχνίδι στη Δανία με την Μπρόντμπι, μετά θα πάμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες στην ομάδα, χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν και σίγουρα η διακοπή που θα ακολουθήσει θα μας βοηθήσει".

Για τον κόσμο της ομάδας: "Ο κόσμος πάντα είναι κοντά μας και η παρουσία είναι πολύ σημαντική για μας και τους ευχαριστούμε".

..................................................

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης στις δηλώσεις του τόνισε μεταξύ των άλλων πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει σταθερότητα στην απόδοσή του.
Διαβάστε τα όσα ανέφερε στις δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι σχολίασε: "To σημερινό είναι ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα για εμάς! Είχαμε δυσκολίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αργή κυκλοφορία της μπάλας και δυσκολευτήκατε επιθετικά. Τίποτε δεν πήγε σωστά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά είχαμε νευρικότητα και έλειψε η ηρεμία από το παιχνίδι μας. 

Ο αγώνας είχε νεύρα και αυτό νομίζω πως δεν μας βοήθησε για να κάνουμε ευκαιρίες. Είμαστε μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή και θα πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα. Καλό ήταν να μην είχαμε σήμερα απώλειες και να κερδίζαμε την Ξάνθη. Είναι φυσιολογικό μέσα στα πλαίσια της δημιουργίας μιας νέας ομάδας, θα υπάρξουν και απώλειες αλλά και κακές μέρες".

Και συνέχισε λέγοντας: "Πρέπει να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά θέλει χρόνο ώστε να αφομοιωθούν κάποια πράγματα από τους παίκτες. Μετά από ένα δίμηνο ίσως η ομάδα να ξέρει τι πρέπει να παίζει. Μέχρι τότε φυσικά θα πρέπει να βελτιωνόμαστε".


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4