Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

02 Μαΐου 2018

Ήττα στη Νέα Σμύρνη ελέω Μποροβήλου (2004)

Σαν σήμερα στις 2/5/2004, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Πανιώνιο, σε παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2003-2004...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του σε μια εξαιρετική χρονιά που του έδωσε διαβατήριο για τα προκριματικά του Champions League (3ος γύρος), μπροστά σε 3.000 θεατές (2.251 τα εισιτήρια), έχασε με 1-0, αγωνιζόμενος από το 10' με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Γιώργου Θεοδωρίδη από τον διαιτητή ... Μποροβήλο!

Ο Αναστασιάδης κατέβασε τον ΠΑΟΚ με 4-4-2 και ο Μπουμπένκο τον Πανιώνιο με 3-5-2, όμως τα συστήματα πήγαν ... περίπατο από πολύ νωρίς! 

Ο Μποροβήλος με το καλημέρα έδειξε τις διαθέσεις του, καθώς φρόντισε στο 10' να δείξει την 2η κίτρινη κάρτα στον Θεοδωρίδη και να τον στείλει στα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα μας με παίκτη λιγότερο από τόσο νωρίς!

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 22' από τον Ραγκουέλ με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, το οποίο δεν μπόρεσε να σταματήσει ο Τοχούρογλου! 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην επανάληψη αποφασισμένος να ανατρέψει την κατάσταση, η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά και μόνο από καθαρή ατυχία δεν τα κατάφερε!
Οι γηπεδούχοι πανηγυρίζουν το γκολ του Ραγκουέλ στο 22'

Έτσι στο 47' το μακρινό σουτ του Κούτση σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Ντρόμπνι.

Στο 60' ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Γαρπόζη.

Στο 65΄ο Κούτσης βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της αθηναϊκής ομάδας, αλλά το πλασέ του του αποκρούστηκε. 

Στο 75' ο Σαλπιγγίδης από καλή θέση σούταρε άουτ, με τον ΠΑΟΚ να σπαταλά όλες αυτές τις καλές φάσεις χωρίς να βρίσκει δίχτυα και ας αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο!

Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς ανήκε στους γηπεδούχους, όταν ο Γουνδουλάκης στην κόντρα σούταρε στο δοκάρι της εστίας μας! Η νίκη αυτή του Πανιωνίου τον έφερε κοντά στην έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, κάτι που τελικά κατάφερε να πετύχει στο τέλος του πρωταθλήματος ...

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Φουτσίνι, Βόκολος, Κούτσης ...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Τοχούρογλου, Φουτσίνι, Χασιώτης (57' Γαρπόζης), Βόκολος, Καρυπίδης, Καραδήμος, Κούτσης, Σαλπιγγίδης, Χάγκαν (75' Βοσκαρίδης), Θεοδωρίδης, Γιασεμάκης.

Δηλώσεις Άγγελου Αναστασιάδη: «Σήμερα ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πιστεύω ότι δικαιούμασταν τη νίκη! Το γκολ ενδεχομένως να ήταν οφ σάιντ. 

Όταν εμείς χάσαμε από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στο τελευταίο λεπτό, δώσαμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Αντίθετα σήμερα η λήξη του αγώνα έγινε με την μπάλα στον αέρα πριν καν τη συμπλήρωση των τριών λεπτών καθυστέρησης που είχαν υποδειχθεί. 

Επίσης σήμερα οι γιατροί και οι αστυνομικοί είχαν βαρεθεί να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ εμείς δε χτυπήσαμε τους παίκτες του Παναθηνακού. Σε αυτό το ματς (με Παναθηναϊκό στην Τούμπα) είχαμε στο μυαλό μας την ισοπαλία και παρότι ο αντίπαλος μπήκε στην περιοχή μας για πρώτη φορά στο 36', μας είπαν πουλημένους! 

Τώρα πρέπει να νικήσουμε τη Χαλκηδόνα, αν και ο ΠΑΟΚ έχει κάνει φέτος πολλά περισσότερα από όσα μπορούσε».

* O ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004 τερμάτισε στην 3η θέση με 60 βαθμούς και τέρματα 47-27. Στα 30 ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημείωσε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του.

* Στην αρχική εικόνα το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 2003-2004.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4