Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

05 Φεβρουαρίου 2018

Καλή εμφάνιση αλλά ήττα στη Νέα Σμύρνη! (1967)

Σαν σήμερα στις 5/2/1967, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Πανιώνιο, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1966-1967...

Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε 4.000 θεατές (2.640 τα εισιτήρια), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του β’ γύρου, με διαιτητή τον Αυστριακό Λινεμάγιερ και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος, καθώς πήραν τη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 12ο λεπτό ο Χάιτας.
Η αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα σκληρή, με πολλές δυνατές προσωπικές μονομαχίες, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί μετά το 1-0 και να χάνει δύο καλές ευκαιρίες με τους Αφεντουλίδη στο 14’ και τον Γιακουμή λίγο αργότερα να πετύχει το 1-1, όμως ο τερματοφύλακας Καρκαβούλας των γηπεδούχων κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος κέρδισε τη μάχη του κέντρου, στριμώχνοντας την αθηναϊκή ομάδα στο μισό γήπεδο, δημιουργήθηκαν καλές ευκαιρίες οι οποίες χάθηκαν με κορυφαία στιγμή μας στο ματς, η δυνατή καρφωτή κεφαλιά του Θεοφανίδη μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Νικολαΐδης, σταμάτησε στο δοκάρι του Πανιωνίου!
Ο Φουντουκίδης κερδίζει στην εναέρια μονομαχία τον Ιντζόγλου, με τον Αθανασούλα να είναι κοντά στους πρωταγωνιστές της φάσης. Την εξέλιξή της παρακολουθούν στα δεξιά ο Χάιτας με τον Θεοφανίδη και στα αριστερά ο Βασιλειάδης... 

Στο 75’, και ενώ ο ΠΑΟΚ πίεζε για την ισοφάριση, ο Δέδες βγήκε στην κόντρα τετ α τετ με τον Σαββουλίδη και έστειλε την μπάλα άουτ, στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων μετά το γκολ του Χάιτα! 

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Αφεντουλίδης, Λέανδρος, Κοντογιώργος.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Κουρκουβέλας, Ερμείδης, Σκρέκης Καζαντζίδης, Καραγιαννόπουλος, Κυριαζής, Βαρβίτας, Αθανασούλας, Χάιτας, Δέδες, Ιντζόγλου. 

ΠΑΟΚ: Σαββουλίδης, Βασιλειάδης, Νικολαΐδης, Φουντουκίδης, Τάτσης, Θεοφανίδης, Λέανδρος, Γιακουμής, Κοντογιώργος, Μουρατίδης, Αφεντουλίδης.

* Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη χρονιά με 36-20 τέρματα, είχε 13 νίκες, 11 ισοπαλίες, 6 ήττες, μαζεύοντας 67 βαθμούς... Και αυτά ενώ η υπόθεση Κούδα ήταν σε ... πλήρη εξέλιξη!

* Ο Δικέφαλος ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τη χρονιά με τον Νίκο Πάγκαλο στον πάγκο του (30 ματς), ενώ ο ίδιος ήταν τεχνικός της ομάδας και στην αρχή της επόμενης σεζόν για 6 παιχνίδια, πριν αντικατασταθεί από τον Δημήτρη Καλογιάννη.

*Στην αρχική εικόνα ο Κουρκουβέλας αποκρούει την μπάλα προ του Θεοφανίδη, με τους Ερμείδη, Σκρέκη, Καραγιαννόπουλο να παρακολουθούν τη φάση…

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4