Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Νοεμβρίου 2017

Ήταν ΠΑΟΚ στην επανάληψη (1989)

Σαν σήμερα στις 8/11/1989, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Άρη, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1989-1990... 

Μπροστά σε περίπου 18.000 θεατές (15.585 εισιτήρια), ο ΠΑΟΚ με τον Ολλανδό Ρομπ Γιάκομπς στον πάγκο του, καθάρισε με 2-0 τον συμπολίτη χάρη σε γκολ που σημείωσαν στο 57' ο Αλεξούλης και στο 84' ο Καραγεωργίου.

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε με πολύ ωραία κεφαλιά του Γιάννη Αλεξούλη μετά από καλοτραβηγμένο φάουλ που εκτέλεσε ο Μαγκντί Τολμπά από τα αριστερά. 

Το δεύτερο ήρθε στο 84' όταν ο Νίκος Καραγεωργίου απέφυγε τον πάντα εριστικό στα μεταξύ μας παιχνίδια Μπάμπη Μουστακίδη και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Κατσιαούνη.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό του αγώνα είχε τρεις καλές στιγμές, αρχικά στο 7' όταν η κεφαλιά του Μητσιμπόνα αποκρούστηκε επί της γραμμής από τον Μουστακίδη, η δεύτερη στο 28' με το σουτ του Μαγκντί να περνάει άουτ.

Στο 44' ο Καραγεωργίου έκανε τη σέντρα, ο Λαγωνίδης έπιασε δυνατό σουτ, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς την εστία, αλλά σταμάτησε στο πρόσωπο του Μουστακίδη, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος ζαλισμένος. Στη συνέχεια σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά το ματς!
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Καραγεωργίου, Μαλιούφας, Μητσιμπόνας, Αλεξούλης, Λαγωνίδης, Μπορμπόκης (85' Καρασαββίδης), Μαγκντί, Σμολ, Σκαρτάδος (75' Αλαβάντας), Λεοντιάδης.

Άρης: Κατσιανούνης, Μουστακίδης, Λημνιάτης, Τσουρέλας, Κούης, Μπουγιουκλής, Σαμώλης, Μέλκα, Δημητριάδης, Οικονομίδης, Αλεξανδρίδης (78' Τσέλιος - 83' Πατσιαβούρας).



* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1989 - 1990είχε από την αρχή ως το τέλος στον πάγκο του τον Ρομπ Γιάκομπς, τερματίζοντας στην 3η θέση. Συγκέντρωσε 46 βαθμούς έχοντας 19 νίκες - 8 ισοπαλίες - 7 ήττες, με τέρματα 49-26.
 
* Στην παρακάτω photo οι παίκτες που αποτελούσαν το ρόστερ του ΠΑΟΚ την περίοδο 1989-1990.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4