Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Αυγούστου 2017

Πρεμιέρα με τεσσάρα επί του Παναθηναϊκού (2002)

Σαν σήμερα στις 25/8/2002, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό και τον διέσυρε με 4-1, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, της περιόδου 2002-2003...
Ήταν μια εντυπωσιακή επικράτηση του Δικεφάλου, σε μια σχεδόν γεμάτη Τούμπα (26.800 εισιτήρια) με τους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη να βγάζουν τρομερή ενέργεια και να καθηλώνουν σε ρόλο κομπάρσου την αθηναϊκή ομάδα, που είχε στον πάγκο της τον Φερνάντο Σάντος, στο τελευταίο του ματς σαν τεχνικός του Παναθηναϊκού!
Δύο γκολ σημείωσε ο Γ.Χ. (10' και 23'), ένα ο Σπάσιτς (41') κι ένα αυτογκόλ ο Χένρικσεν (57'). Ενδιάμεσα ο Παναθηναϊκός είχε μειώσει σε 2-1 με αυτογκόλ του Γιασεμάκη. 
Ειδικά το γκολ του Γ.Χ με το οποίο άνοιξε το σκορ, ήταν για highlight! Σπάνιας ομορφιάς γκολ, αξέχαστο, με μακρινό δυνατό σουτ στην κίνηση!
Με τη λήξη του ημιχρόνου είδε την 2η κίτρινη κάρτα ο Μπασινάς γιατί κλώτσησε την μπάλα στον διαιτητή (Τσαγκαράκης). Επεισόδια είχαμε και στη φυσούνα με τον φυσιοθεραπευτή της αθηναϊκής ομάδας να κάνει φτηνό θέατρο, για παιδάκια του δημοτικού!

Η νίκη του ΠΑΟΚ πανηγυρίστηκε έντονα από τον κόσμο, σε μια χρονιά, η λήξη της οποίας, έφερε το τέταρτο Κύπελλο Ελλάδας στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Μάινταν, Φουτσίνι, Αμπονσά, Χασιώτης, Κοζμίνσκι, Καφές, Κουκέλκα, Σπάσιτς (55' Σπάσιτς), Γιασεμάκης (60' Σαλπιγγίδης), Οκκάς (88' Φοφανά), Γεωργιάδης.

Παναθηναϊκός: Νικοπολίδης, Κόλκα, Χένρικσεν, Γκούμας, Μικάελσεν, Σάριτς, Φύσσας, Μπασινάς, Σαΐνιο, Βαζέχα, Λυμπερόπουλος.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4