Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

06 Μαΐου 2020

Ανατροπή στο Β' ημίχρονο με ντόρτι (1929)

Σαν σήμερα στις 6/5/1929, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Ηρακλή την ουγγρική ομάδα Πεστερτζέμπετ, η οποία εκείνες τις μέρες έδωσε σειρά φιλικών παιχνιδιών με ελληνικές ομάδες …

Στις αναμετρήσεις αυτές έφερε τα εξής αποτελέσματα: 1-1 με Ολυμπιακό, νίκη με 2-0 την ΑΕΚ, ήττα με 1-2 από τον Παναθηναϊκό, νίκη επί του Ηρακλή με 5-2 και ισοπαλία 1-1 με τον Άρη. 

Στο τελευταίο από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε εκείνες τις μέρες του Πάσχα, αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, από τον οποίον υπέστη βαριά ήττα με 4-1! 

Ο Δικέφαλος του Βορρά, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον τερματοφύλακα του Ηρακλή (Νικολαΐδης Π.), καθώς η άδεια του Παπαδόπουλου είχε λήξει και επέστρεψε στην μονάδα του στη Αθήνα, πραγματικά εντυπωσίασε! 

Οι Ούγγροι άνοιξαν το σκορ στο 34’, έχοντας την υπεροχή στο πρώτο μισό του παιχνιδιού έδειχναν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο! 

Στην επανάληψη όμως ο ΠΑΟΚ ήταν πραγματικά καταιγιστικός! Έτσι αρχικά ισοφάρισε στο 57’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ετιέν, για να γίνει 67’ το 2-1 με τον ίδιο σκόρερ, μετά από πάσα του Παντερμαλή. 

Στο 72’ ο Μακαρονόπουλος μετά από μπαλιά του Τσολακίδη σημείωσε το 3-1, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-1 στο 80’ από τον Ετιέν, το άστρο του οποίου έλαμψε για μια ακόμη φορά. 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νικολαΐδης, Μαλαξόπουλος, Ανδρεάδης, Γρηγοριάδης, Βλάχου, Γεωργιάδης, Παντερμαλής, Μακαρονόπουλος, Τσολακίδης, Ετιέν, Λιανόπουλος.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4