Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Απριλίου 2020

Φιλική συντριβή αν και προηγήθηκε (1932)

Σαν σήμερα στις 3/4/1932, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι τον Άρη και ενώ η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος της περιόδου 1931-1932 ήταν σε εξέλιξη … 

Ο Δικέφαλος μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση γνώρισε μια πολύ βαριά ήττα με 6-1 από έναν εξαιρετικό εκείνη τη μέρα αντίπαλο, ιδιαίτερα στην επανάληψη. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 16:10 και τίποτε δεν προμήνυε μια τέτοια εξέλιξη στο ματς, καθώς μόλις στο 1’ ο Λαζάρου με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ακριτίδη, ανοίγοντας το σκορ. 

Ο Άρης έφτασε στην ισοφάριση στο 15’, με τον Καλτέκη να αξιοποιεί τη σέντρα του Βογδάνου και με το σκορ στο 1-1 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Νακόπουλου. 

Με την έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟΚ βρέθηκε κοντά στο 1-2, αλλά ο Ακριτίδης με ωραία επέμβαση δεν επέτρεψε στους παίκτες μας να πανηγυρίσουν το νέο προβάδισμα. 

Στο 49’ ο Κίτσος βρήκε τον Αργυριάδη και αυτός με σουτ σημείωσε το 2-1, στο 60’ ο Κώστας Βικελίδης με κεφαλιά το 3-1, στο 63’ ο Κίτσος με ατομική προσπάθεια το 4-1. 

Δύο λεπτά αργότερα ο Αργυριάδης μετά από μπαλιά του Αγγελάκη και με τη βοήθεια του δοκαριού σημείωσε το 5-1, για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με ένα έκτο γκολ που σημείωσε στο 77’ ο Βογδάνου με πέναλτι. 

Οι συνθέσεις: 

Άρης: Ακριτίδης, Βικελίδης Κώστας, Οικονόμου, Βικελίδης Νικηφόρος, Κατσαούνης, Γκικόπουλος, Αργυριάδης, Καλτέκης, Κίτσος, Αγγελάκης, Βογδάνου.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Πυλορόφ, Παπαδόπουλος, Πανίδης, Βλάχου, Κεχαγιάς, Παπαϊορδανίδης, Δοξατινός (Κωνσταντινίδης), Βίλλυ, Λαζάρου, Καβουρματζής.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4