Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

06 Μαρτίου 2020

Ήττα από τον ουραγό στην Κομοτηνή (2016)

Σαν σήμερα στις 6/3/2016, o ΠΑΟΚ κατάφερε και έχασε εκτός έδρας από τον ουραγό Πανθρακικό με 2-1 αν και προηγήθηκε στο σκορ, για την 25η αγωνιστική της Super League, της περιόδου 2015-2016 ...

Ο Τούντορ παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 3-5-2, έχοντας τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, Τζαβέλλα– Χατζηισαΐα - Βίτορ στην άμυνα, Κίτσιου - Χαρίση - Πέλκα – Άντονις – Λέοβατς στα χαφ, Πέλκα και Αθανασιάδη στην επίθεση. 

Απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος, ο ελλιπέστατος ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένος να αφήσει πίσω του τα όσα έγιναν στο ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό και πίεσε από την αρχή του αγώνα τους γηπεδούχους, αναγκάζοντάς τους να κάνουν λάθη και να περιοριστούν σε παθητικό ρόλο... 
Ο Πανθρακικός προσπαθούσε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Αθανασιάδη και στο πρώτο 20λεπτο τα κατάφερε, καθώς με εξαίρεση μια δυο μικροευκαιρίες ο Δικέφαλος δεν απείλησε. 

Στο 21' ο Χατζηισαΐας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πέλκα άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ! 

Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι πίεσαν τον ΠΑΟΚ και στο 50' ο Ίγκορ εκμεταλλεύτηκε μεγάλο κενό στην άμυνά μας και ισοφάρισε... 
Στο 57ο λεπτό, Κάτσε και Κλάους πέρασαν στις θέσεις των Τζιόλη και Χαρίση, ο ΠΑΟΚ μετέφερε το παιχνίδι προς την περιοχή των γηπεδούχων που αμύνονταν μαζικά, βγήκαν 2-3 καλές φάσεις με καλύτερη το δοκάρι του Κλάους στο 67'.

Κόντρα στη ροή του ματς στο 88ο λεπτό, έγινε το 2-1 για τον Πανθρακικό, μετά από μεγάλη ολιγωρία της άμυνας και τεράστιο κενό στα αριστερά! Σκόρερ ο Παπαγεωργίου! 
Οι συνθέσεις: 

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαϊδης, Πεταυράκης, Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Μουδούρογλου (71' Λαδάκης), Ντιγκινί, Ιγκόρ (90' Νικόλτσης). 

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Βίτορ, Τζαβέλλας, Χατζηισαϊας, Κίτσιου, Τζιόλης (57' Κάτσε), Χαρίσης (57' Κλάους), Λέοβατς (70' Κάκκο), Άντονις, Πέλκας, Μυστακίδης. 

…………………………………. 

O Ιγκόρ Τούντορ ανέλυσε τα αίτια που οδήγησαν στο ντροπιαστικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ... 
Αναλυτικά ο Κροάτης τεχνικός τόνισε: 

Για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ: "Είναι δική μου ευθύνη, των παικτών και του κλαμπ. Η ευθύνη μοιράζεται και ο καθένας έχει το μερίδιο του. Σπάνια αισθάνομαι τόσο θυμωμένος όσο σήμερα. Χτες είχαμε ένα μίτινγκ πριν την προπόνηση, στο οποίο μιλήσαμε για τη νοοτροπία. 

Μίλησα για νοοτροπία στο σημερινό γεύμα και πριν το παιχνίδι, αλλά και πριν αναχωρήσει η ομάδα είχαμε και πάλι μίτινγκ με τους παίκτες για τη νοοτροπία και ότι δε θα έπρεπε να επηρεαστούμε από όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες, ότι δε θα έπρεπε δηλαδή να βρούμε δικαιολογίες. 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας συνέβη αυτό σήμερα. Έπειτα από τρεις καλές εμφανίσεις με ίδιο σύστημα και σχεδόν ίδιους ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να έχουμε καλή νοοτροπία και εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί είχαμε αυτή την εικόνα τελικά. 

Αφήνοντας στην άκρη στη βαθμολογία αγωνιζόμασταν με τους τελευταίους στη βαθμολογία και με έναν διαιτητή που ήταν θετικός με εμάς και δεν είχαμε κάποιο παράπονο. 

Αυτή η ήττα με κάνει πολύ στεναχωρημένο. Όταν γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη όλη η ομάδα θα μείνει στο ξενοδοχείο, κανείς δε θα πάει σπίτι του. Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη σήμερα, εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ. Είχα πει στους παίκτες μου πως αν δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι είναι πιθανό ακόμα και να χάσουμε, έτσι μόνο μπορώ να εξηγήσω ό,τι έγινε σήμερα". 

Για το αν έχει πρόθεση να παραιτηθεί: "Δε θα παραιτηθώ. Γιατί νομίζετε ότι θα πρέπει να παραιτηθώ. Όταν άρχισα τις δηλώσεις μου είπα σήμερα ότι έχω εγώ την ευθύνη μου, οι παίκτες μου, αλλά και το δικό του μερίδιο έχει και το κλαμπ. Ο καθένας έχει το μερίδιο ευθύνης του. Μπορεί να σας ενδιαφέρει να αλλάξει η κατάσταση. 

Πρέπει να δούμε αν οι παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα μπορούσαν να δώσουν το κάτι παραπάνω σήμερα, συγκριτικά με ό,τι έδωσαν στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα φταίει ο προπονητής και στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν καλός ο προπονητής με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό; 

Αυτό είναι λάθος. Όπως και το να πούμε ότι οι παίκτες δεν είναι καλοί, αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει για παίζουν καλύτερα σε περισσότερα παιχνίδια. 

Και κάτι ακόμα θέλω να πω. Ορισμένες φορές είναι πιο εύκολο να παίζεις αντίπαλος με ομάδες με καλύτερους ποδοσφαιριστές γιατί μπορείς να προετοιμαστείς για να τις αντιμετωπίζεις. Όταν παίζεις με πιο εύκολο αντίπαλο και πρέπει εσύ να είσαι αυτός που θα φτιάξεις παιχνίδι, θα δημιουργήσεις έχει περισσότερες δυσκολίες". 

Για τα αίτια της φετινής απόδοσης της ομάδας και αν θεωρεί επαρκές το μπάτζετ του συλλόγου: "Πρώτα από όλα θα ήθελα να χρησιμοποιήσετε όλες τις δηλώσεις και όχι ένα μέρος τους για να μην υπάρξει λάθος εντύπωση. Σχετικά με το μπάτζετ της ομάδας έχω πει την άποψη μου. Δεν είναι δικό μου θέμα και πρόβλημα να πηγαίνει καλύτερα κάποια ομάδα με λιγότερα χρήματα. Μπορεί να συμβεί αυτό δεν παίζει πάντα μόνο αυτό ρόλο. 

Για αυτό είπα ότι είμαστε μαζί ως ομάδα και στα καλά και στα δύσκολα. Για να σας δώσω ένα ποδοσφαιρικό παράδειγμα, ο Χαρίσης, ένας νέος παίκτης που μου αρέσει πολύ για παράδειγμα σήμερα στο πρώτο ημίχρονο έκανε επτά λάθος πάσες στις εννιά. 

Αυτό έχει να κάνει με τη συνολική απόδοση της ομάδας ή το λάθος του προπονητή ή ότι βρέθηκε ο ίδιος ο παίκτης σε κακή ημέρα; Δεν είμαι προπονητής αγγλικού τύπου να ελέγχω και το μπάτζετ. Όταν γίνω το συζητάμε. Δεν είναι κάτι το οποίο σχετίζεται με εμένα". 

Για το ότι δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας: "Όταν έχουμε 7 μέρες μπροστά για να δούμε ένα ματς, αυτή η ομάδα θεωρώ πως μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Όταν τα ματς είναι ανά 3 ή 4 μέρες, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ δικαιολογίες αλλά όταν λείπουν παίκτες σαν τον Τσίμιροτ και τον Ροντρίγκες, είναι σημαντικό και δεν αναπληρώνονται εύκολα. 

Όλα κρίνονται στο γήπεδο βέβαια. Η άποψή μου είναι πως όσοι βλέπετε τον ΠΑΟΚ, ίσως έχετε υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες που έχει ο προπονητής και νομίζετε πως αυτός έχει ένα μαγικό ραβδί και να μεταμορφώσει τους παίκτες, όπως τον Πέλκα και τον Μυστακίδη. Αυτό όμως δεν ισχύει". 

Για τα αίτια της ήττας: "Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές του και αυτός είναι ο προπονητής. Δεν ήρθα να δώσω αλλού την ευθύνη, αλλά να πω τα πράγματα όπως έχουν. Ο Πέλκας και ο Μυστακίδης ήρθαν ως δεύτεροι παίκτες στην αρχή της σεζόν και σήμερα ξεκίνησαν το παιχνίδι. Αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι δύο τους είναι ο Ιντέγιε και ο Φορτούνης και μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι, θα κάνουμε λάθος. Μπορεί να γίνουν και έχουν μεγάλη πρόοδο, αλλά ακόμα δεν είναι σε αυτή τη θέση". 

Για τον ρόλο του στην ομάδα: "Όλοι εσείς που βλέπετε τον ΠΑΟΚ και ασχολείστε με την ομάδα έχετε υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες ενός προπονητή. Νομίζετε ότι ο προπονητής έχει το μαγικό ραβδί. Μπορεί να μεταμορφώσει ορισμένους ποδοσφαιριστές. Αυτά τα πράγματα δε γίνονται, πρέπει να το καταλάβετε".

Για το αν φοβάται πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να μείνει εκτός play offs: "Υπάρχουν πέντε ματς και θα το δούμε". 

Για το πώς αισθάνεται για το γεγονός ότι απολαμβάνει την στήριξη του Ιβάν Σαββίδη αλλά τα αποτελέσματα της ομάδας είναι αρνητικά: "Νιώθω άσχημα". 

…………………………………………… 

O Eλληνοαυστραλός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Τέρι Αντόνις,  τοποθετήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα στην Κομοτηνή... 
Αναλυτικά τόνισε: 

"Είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Ήμασταν ανώτεροι αλλά δε μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε. Αυτό που θα κοιτάξουμε τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι, το οποίο πρέπει και να κερδίσουμε. 

Είναι δύσκολο να πούμε το γιατί δε μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη σήμερα. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις στο τέλος της χρονιάς". 

…………………………………………… 

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε για το παιχνίδι της Κομοτηνής... 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το γκολ που πέτυχε: "Είμαι χαρούμενος που πέτυχα γκολ για την ομάδα μου, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Πετύχαμε πρώτοι γκολ αλλά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε. Δεχθήκαμε δύο γκολ και χάσαμε το παιχνίδι". 

Για το αν έπαιξαν ρόλο στο σημερινό αποτέλεσμα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες: "Όχι, επειδή ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, δεν νομίζω να επηρεαστήκαμε από αυτό. Παρ'όλα αυτά δείξαμε ότι επηρεαστήκαμε. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση, καταφέραμε να χάσουμε. Παρόλα αυτά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε γιατί πρέπει να πάμε στα play offs". 

Για την φάση της ισοφάρισης του Πανθρακικού: "Aυτό ήταν πάνω στο παιχνίδι, δεν το έχω δει, δεν κατάλαβα πως έγινε αυτό. Δεν συνεννοηθήκαμε καλά, αλλά εμείς συνεχίζουμε κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να μπούμε στα play offs". 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4