Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

18 Μαρτίου 2020

Ισοπαλία και αποκλεισμός από τον Πανιώνιο (1998)

 
Σαν σήμερα στις 18/3/1998, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Πανιώνιο, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας της περιόδου 1997-1998 …

Ο Δικέφαλος είχε αποκλείσει ως τότε σε εκείνη τη διοργάνωση σε διπλά παιχνίδια την Προοδευτική, τον Ιωνικό και την Ξάνθη, πριν βρει στον δρόμο του την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων που είχε γίνει στην Αθήνα στις 4/3/1998, ο Πανιώνιος είχε επικρατήσει με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 90’ ο Βόκολος.
Με το ρευστό 1-0, η ρεβάνς της Τούμπας αναμενόταν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και η αναμέτρηση που έγινε σαν σήμερα στις 18/3/1998, συγκέντρωσε περισσότερους από 22.000 θεατές (20.345 τα εισιτήρια).
Το σκορ άνοιξε στο 23’ ο Ναλιτζής (αρχική εικόνα) εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος του Τασσιόπουλου που προσπάθησε με κεφαλιά ψαράκι να απομακρύνει ένα γέμισμα στην περιοχή μας αντί να διώξει την μπάλα με το πόδι του!
Λίγο αργότερα ο Στρακόσια σταμάτησε τον Φρατζέσκο στο τετ α τετ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου το σουτ του Κομίνχες πέρασε μόλις άουτ!
Στο δεύτερο ημίχρονο το φάουλ που εκτέλεσε ο Φρατζέσκος σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πανιωνίου, για να έρθει στο 82’ ο Βρύζας με κεφαλιά μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Καπετανόπουλος να φέρει το ματς στα ίσα.
Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι και ο ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του έχασε την ευκαιρία να περάσει στον τελικό!
 
Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Ολιβάρες (58' Βελής), Σιδηρόπουλος, Τασσιόπουλος (26’ Μαραγκός), Ζαφειρίου, Καπετανόπουλος, Κουλακιώτης (45’ Βρύζας), Φρατζέσκος, Νάγκμπε, Κομίνχες, Κόβατς.

Πανιώνιος: Στρακόσα, Βάσμπεργκ, Κατσαμπής (30’ Πάίτέρης), Φύσσας, Μάντζιος, Ιωαννίδης, Μπουγάς, Σαπουντζής, Καμίτσης, Μένταν (50’ Μητσιόπουλος), Ναλιτζής (89’ Αντώνας).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4