Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Μαρτίου 2020

Φιλική ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου (1957)

Σαν σήμερα στις 20/3/1957, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Απόλλωνα Πόντου, σε φιλικό παιχνίδι και ενώ η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ήταν σε πλήρη εξέλιξη … 

Ο Δικέφαλος με πολλές απουσίες στη σύνθεσή του, μπροστά σε λίγους θεατές, γνώρισε την ήττα με 0-2. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 19’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μεντεκίδη, ενώ έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στην επανάληψη με τον Μηταριώτη. 

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μειώσει το σκορ στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε κάποιο γκολ και να ξαναμπεί στο ματς. 

Την εστία του Απόλλωνα την υπερασπιζόταν ένας εξαιρετικός εκείνη τη μέρα Αυγητίδης, ο οποίος σταμάτησε όλες τις προσπάθειες των παικτών μας στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. 

Στα αξιομνημόνευτα του παιχνιδιού το γεγονός ότι ο Αυστριακός τεχνικός μας Βάλτερ Πφέφρερ βρισκόταν στην κερκίδα και παρακολουθούσε το ματς σαν απλός θεατής, την ώρα που τις αλλαγές της ομάδας τις πραγματοποιούσαν οι παίκτες μεταξύ τους ή οι έφοροι του ΠΑΟΚ! 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Λύμπος (Πρόγιος), Τσικίδης, Κεμανίδης, Γερούδης, Τσίντογλου, Καλογιάννης, Χαλκιάς (Χουρμπουλιάδης), Λέανδρος, Καλλιοντζής (Λάππας), Κιουρτζής (Λαδόπουλος), Γιαννέλος.

Απόλλων Πόντου: Αυγητίδης, Παπαδόπουλος, Μαλιόγλου, Ζαφειράκης, Μαυρόπουλος, Σφαιρόπουλος, Παρτσαλίδης (Σιαμίδης), Μηταριώτης, Μεντεκίδης, Νιφαδόπουλος, Καρανίδης (Σαλαπασίδης).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4