Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Μαρτίου 2020

Φιλική ήττα για τη μικτή ΠΑΟΚ - Άρη (1936)

Σαν σήμερα στις 1/3/1936, η μικτή ομάδα του ΠΑΟΚ και του Άρη, αντιμετώπισε στο γήπεδο του δεύτερου, τον Ηρακλή, σε φιλικό παιχνίδι … 

Από πλευράς ΠΑΟΚ συμμετείχαν στην αναμέτρηση που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, οι Σωτηριάδης, Βατίκης, Ζακαπίδας, Μποσταντζόγλου, Βαφειάδης, Κοντόπουλος, Καλογιάννης. 

Η νίκη χαμογέλασε στον Ηρακλή ο οποίος επικράτησε με 3-1. Στο 30' έγινε το 1-0 για τη μικτή ο Κίτσος και με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια, όταν ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου από τον διαιτητή Κωνσταντινίδη. 

Στην επανάληψη ο Ηρακλής εμφανίστηκε πολύ καλύτερος και αφού αρχικά ισοφάρισε στο 48’ με κεφαλιά του Μαργαρόπουλου, σημείωσε άλλα δύο γκολ με τον Ευσταθιάδη στο 62’ και στο 87’, κατακτώντας τη φιλική νίκη. 

* Στην αρχική εικόνα, διακρίνεται μια ... δωδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1936-1937, πριν από κάποιο φιλικό κατά το διάστημα της προετοιμασίας. 

Διακρίνονται όρθιοι από αριστερά: Κοντόπουλος Απ., Μποσταντζόγλου, Κοσμίδης, Τσαντάς (Πρόεδρος), Κοντόπουλος Π. (έφορος), Καλογιάννης, Γεωργίου. Καθιστοί: Τακατσόγλου, Πανίδης, Ζακαπίδας, Σωτηριάδης, Ηλιόπουλος, Βατίκης, Μοσχίδης.

* Εκτός των Τακατσόγλου και Ζακαπίδα, οι υπόλοιποι ανήκαν και στο ρόστερ του ΠΑΟΚ την προηγούμενη χρονιά (1935-1936).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4