Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Φεβρουαρίου 2020

Φιλική νίκη επί της ΧΙ Μεραρχίας (1947)

Σαν σήμερα στις 12/2/1947, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο Σιντριβάνι την ομάδα της ΧΙ Μεραρχίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει των τελευταίων αγώνων που θα έδινε για το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης … 

Ο Δικέφαλος σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι επικράτησε με 3-1. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ στο 7’ με τον Βασιλειάδη, για να δεχτεί την ισοφάριση στο 15’ από τον Αηδονά! 

Στο 25’ ο Παπαπαναγιώτου σημείωσε το 2-1, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Οικονόμου. 

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 65’ από τον Παπαπαναγιώτου που με ωραίο τελείωμα νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ. 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Τσαλδάρης, Αρβανίτης, Γκοτζαμάνης, Μουρατίδης, Νεράτζης, Βασιλειάδης Γ., Βασιλειάδης Δ., Παπαπαναγιώτου, Παπαδάκης, Χατζηαντωνίου, Μάρκοβιτς. 

* Στην αρχική εικόνα διακρίνονται ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Σιντριβανίου το 1945. 

Πίσω από τα παραπήγματα του γηπέδου είναι το παλιό κτίριο της Φιλοσοφικής σχολής. Πολλοί από αυτούς τους παίκτες, ανήκαν και στην ομάδα της περιόδου 1946-1947. 

* Διακρίνονται από αριστερά όρθιοι: Πάγκαλος, Διαμαντής, Μήτσος (φροντιστής), Χατζηαντωνίου, Ανδρεάδης (έφορος), Κανταρτζή (υπεύθυνη γυναικείου τμήματος του ΠΑΟΚ), Καλπακτσόγλου (πρόεδρος), Παπαδόπουλος (μέλος διοίκησης), Τσαρπανάς, Παπαγιαννόπουλος, Κρίτας, Πανίδης, Παπαϊωάννου. 

Καθιστοί: Εμμανουηλίδης, Μποσταντζόγλου, Παπαδάκης, Βασιλειάδης, Μάρκοβιτς, Αρβανίτης Γ., Καλογιάννης, Μουρατίδης, Αρβανίτης Σ. και μπροστά στους ξαπλωμένος ο Φελούρης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4