Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Διαβάστε τι έχει καταγραφεί "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" για την αγαπημένη μας ομάδα (Ενημερώνεται Καθημερινά)

25 Φεβρουαρίου 2020

Εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή (1934)

Σαν σήμερα στις 25/2/1934, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ηρακλή σε παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου του Πανελληνίου πρωταθλήματος της περιόδου 1933-1934 … 

Ο Δικέφαλος σε μια αναμέτρηση που δεν πρόσφερε πολλές συγκινήσεις στον κόσμο που την παρακολούθησε, αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0. 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σωτηριάδης, Παπαδόπουλος, Πυλορόφ, Πανίδης, Γιουσούφ, Βλάχου, Καβουρματζής, Αναστασιάδης, Ιωαννίδης, Ετιέν, Ασκεπίδης 

* Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα 1933-34 διεξήχθη σε δύο ομίλους: Βόρειο με τέσσερις ομάδες της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας και Νότιο με έξι ομάδες, τέσσερις από την ΕΠΣ Αθήνας και δύο από την ΕΠΣ Πειραιά. Οι νικητές των δύο ομίλων αγωνίστηκαν σε διπλό τελικό. 

Η εθνική κατηγορία, στην οποία όσοι σύλλογοι μετείχαν δεν λάβαιναν μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα, καταργήθηκε. Έτσι οι σύλλογοι αγωνίστηκαν πρώτα στο τοπικό πρωτάθλημα και στη συνέχεια στο πανελλήνιο. 

Ουσιαστικά η ρύθμιση αυτή έγινε για να ευνοηθεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είχε υποβιβαστεί την προηγούμενη χρονιά, αφού είχε αρνηθεί να δώσει αγώνες διαβάθμισης. 

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στα μισά της δεκαετίας 1930, πριν από ματς με τον Ηρακλή.
 
Share:

Translate

Follow by Email

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 3.900!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 3.900...

Follow by Email

Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4