Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Ιανουαρίου 2020

Άλμα πρόκρισης στην πισίνα του Αγρινίου! (2017)

Σαν σήμερα στις 11/1/2017, για το πρώτο παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, με 0-2 ...

Η αναμέτρηση έγινε σε ένα τελείως ακατάλληλο γήπεδο, γεμάτο λίμνες, με τη σωματική ακεραιότητα των παικτών να κινδυνεύει από κάποιον τραυματισμό. Είμαστε βέβαιοι πως αν έπρεπε να παίξει εκείνη τη μέρα στο Αγρίνιο κάποια ... άλλη ομάδα το παιχνίδι δεν θα γινόταν! 

Ο Δικέφαλος σε αυτήν την πισίνα παρατάχτηκε με Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζά στην άμυνα, Κίτσιου, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας στη μεσαία γραμμή, και Μυστακίδη - Κουλούρη στην επίθεση. 

Ένα 3-5-2 που για πρώτη φορά δοκιμάστηκε επί εποχής Ίβιτς και αποσκοπούσε στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. 
Ο ΠΑΟΚ μόλις στο 1ο λεπτό έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Κουλούρη που βγήκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. 

Οι γηπεδούχοι στο διάστημα 10' - 15' είχαν με τη σειρά τους δυο πολύ καλές στιγμές και από εκεί και πέρα το απόλυτο τίποτε ως τη λήξη του ημιχρόνου, με πολλές προσωπικές μονομαχίες και αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα στο παιχνίδι. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι στο ματς, όσο κυλούσε όμως ο χρόνος ο ΠΑΟΚ ανέβαζε την απόδοσή του, σε αυτό βοήθησε σίγουρα η αλλαγή του Κάτσε που πέρασε στη θέση του Πέλκα και στο 77' ο Κίτσιου, μετά από σέντρα του Λέοβατς και κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1! 
Στο 82ο λεπτό, ο Μυστακίδης κέρδισε το πέναλτι όταν τον ανέτρεψε καθαρά ο Μύγας, το εκτέλεσε ο Κλάους και διαμορφώθηκε το τελικό 0-2. 

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, αυτοί που έκλεψαν την παράσταση ήταν οι λίγοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην εξέδρα! Γυμνοί από τη μέση και πάνω δεν έπαψαν στιγμή να φωνάζουν για την ομάδα μας! 

Οι συνθέσεις: 

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας (87' Μιχάι), Μάκος, Κουτρομάνος, Ρότσα (71' Κλέσιο), Πάολο (76' Παπουτσογιαννόπουλος), Μουνιόθ, Μαρκόφσκι. 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κίτσιου, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (89' Κάνιας), Πέλκας (63' Κάτσε), Μυστακίδης, Κουλούρης (46' Αθανασιάδης). 

……………………………………
Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Δικεφάλου Στέλιος Κίτσιου, τόνισε μετά το ματς.. 

"Χαίρομαι για τη νίκη κι όχι για το δικό μου γκολ. Είναι δύσκολο όταν δεν έχεις ρυθμό και αγωνίζεσαι μία φορά στα πέντε παιχνίδια, αλλά πρέπει να μπαίνεις μέσα και να δίνεις το 100%. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας κι εμείς πρέπει να τον κάνουμε χαρούμενο. Μπήκα για να βάλω το γκολ, το πίστεψα και το έβαλα".
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4