Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Δεκεμβρίου 2019

Άνω κάτω ο ΠΑΟΚ παραμονές πρωτοχρονιάς (1985)

Σαν σήμερα στις 29/12/1985, ξέσπασε άγρια κόντρα ανάμεσα στον τότε πρόεδρο Χάρη Σαββίδη, τον προπονητή Βάλτερ Σκότσικ, με τον κόσμο της ομάδας να συμμετέχει σε αυτήν … 

Ο Δικέφαλος που λίγους μήνες νωρίτερα είχε ανακηρυχτεί πρωταθλητής για 2η φορά στην ιστορία του, παραπατούσε αγωνιστικά και η γκρίνια δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της. 

Πριν το φιλικό που έγινε σαν σήμερα 29/12 στη Βέροια, ο πρόεδρος και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχαν έντονη λεκτική αντιπαράθεση, με αφορμή την αποδέσμευση του Πάπριτσα από την ομάδα! 

Ο Σκότσικ μιλώντας στους παίκτες του, τους είχε ξεκαθαρίσει πως δεν είχε καμία ανάμειξη στο θέμα της αποδέσμευσης του Πάπριτσα και το έμαθε λίγες ώρες νωρίτερα από τον Σαββίδη, από τον οποίον μάλιστα περίμενε να επανορθώσει! 

Όταν ολοκληρώθηκε το φιλικό στη Βέροια, ο Σαββίδης τόνισε σε πολύ έντονο ύφος στον Σκότσικ πως αυτός είναι το αφεντικό, ο άνθρωπος που βάζει τε λεφτά και μπορεί να κάνει ότι θέλει στην ομάδα! 

Πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης, 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στη μακεδονική πόλη, έβριζαν τον προπονητή, τους παίκτες, τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο. 

Αποδοκίμαζαν έντονα κάθε λανθασμένη προσπάθεια των παικτών, ενώ στο ημίχρονο τα έβαλαν και με τον Γιώργο Κούδα, ο οποίος αντέδρασε ανοίγοντας μαζί τους διάλογο, την ώρα που το φτύσιμο έπεφτε βροχή! 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4