Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Δεκεμβρίου 2019

Φιλική ήττα στη Βέροια (1985)

Σαν σήμερα στις 29/12/1985, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας, σε φιλικό παιχνίδι, τη Βέροια … 

Ο Δικέφαλος με τον Αυστριακό τεχνικό Βάλτερ Σκότσικ στον πάγκο του, μπροστά σε 3.000 θεατές, γνώρισε την ήττα με 1-0, με γκολ που σημείωσε στο 73’ με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Κατσώνη, ο μετέπειτα παίκτης μας Γιώτης Τσαλουχίδης. 

Το παιχνίδι δεν ικανοποίησε τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Βέροιας για να το παρακολουθήσει, καθώς έλειψαν οι μεγάλες φάσεις, ιδιαίτερα από τον ΠΑΟΚ που έδινε την εικόνα πως κάνει αγγαρεία! 

Ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο η εικόνα του παιχνιδιού ήταν απογοητευτική, με την κατάσταση να βελτιώνεται αισθητά στην επανάληψη, με τη Βέροια να σημειώνει το γκολ της νίκης, αλλά να έχει και άλλες 2-3 καλές στιγμές στο παιχνίδι της. 

Στιγμές από το παιχνίδι...

7ο λεπτό: Σέντρα του Λιάκου από τα δεξιά, κεφαλιά του Κωστίκου άουτ.

72ο λεπτό: Σε συρτή παράλληλη σέντρα του Κωστίκου, ο Καρασαββίδης μόνος του απέναντι στον Αδαμόπουλο δεν πρόλαβε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

73ο λεπτό: Η Βέροια με κεφαλιά του Τσαλουχίδη σημείωσε το γκολ που έμελλε να της χαρίσει τη νίκη.

79ο λεπτό: Ο Σίγγας εκτέλεσε φάουλ αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

80ό λεπτό: Ο Μαλιούφας με ατομική προσπάθεια βρέθηκε προ του Αδαμόπουλου, με τον τελευταίο να αποκρούει με υπερένταση και να αποσοβεί την ισοφάριση.

88ο λεπτό: Ο Περαχωρίτης μπήκε στην περιοχή μας, απέφυγε τον Γκιτσιούδη, όμως ο Γιούρισιτς πρόλαβε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, στέλνοντάς την κόρνερ.

Λιάκος, Μαλιούφας, Μαυρομάτης ξεχώρισαν από τον ΠΑΟΚ, Κατσώνης, Μελετίδης, Τσαλουχίδης από τη Βέροια. 

Οι συνθέσεις: 

Βέροια: Αδαμόπουλος, Χατζηαθανασίου (71’ Μίλης), Κατσώνης, Σιαπανίδης (46’ Μελετιδης), Σπυριδωνίδης, Καλτσάς (48’ Ουλσουζίδης), Βακουφάρης (31’ Ισπικούδης, 60’ Σταφυλίδης), Περαχωρίτης, Τσαλουχίδης, Αντωνίου (46’ Παρίζας), Βεζυριανόπουλος (62’ Γιαννουσόπουλος).

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Τσουρέλας, Ψαρράς, Γιούρισιτς, Σίγγας, Πίττας, Λιάκος, Ορφανός (46’ Μαλιούφας), Ιορδανίδης (46’ Καρασαββίδης), Μαυρομάτης (46’ Βασιλάκος), Κωστίκος.
 
* Άγριες αποδοκιμασίες και επεισόδια που αποφεύχθησαν στο παρά πέντε, από 100 περίπου οπαδούς του ΠΑΟΚ. Οι αποδοκιμασίες στράφηκαν εναντίον του προπονητή, του προέδρου της ΠΑΕ, αλλά και παικτών (Σίγγας, Σκαρτάδος).
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4